Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρντιόλα: «Τυχερός που κοουτσάρω τέτοιους παίκτες»

Γκουαρντιόλα: «Τυχερός που κοουτσάρω τέτοιους παίκτες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2015 02:15
Πανευτυχής για την πρόκριση της Μπάγερν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μετά το τέλος του αγώνα με την Πόρτο ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του.

Η Μπάγερν διέλυσε με 6-1 την Πόρτο, στο 100ο παιχνίδι του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο των Βαυαρών, και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Καταλανός τεχνικός ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του, δηλώνοντας τυχερός που έχει τη δυνατότητα να κοουτσάρει τέτοιους παίκτες:

«Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, όχι όμως τόσο καλά στην επανάληψη. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τα πρώτα 45 λεπτά. Ήταν η αντίδραση μας για το πρώτο παιχνίδι. Είμαι τυχερός που κοουτσάρω τέτοιους παίκτες, όμως αν ο κόσμος νομίζει ότι μπορούμε να νικάμε με αυτό τον τρόπο όλα τα παιχνίδια, τότε πρέπει να ψάξουν για νέο προπονητή» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα και πρόσθεσε:

«Μετά το πρώτο παιχνίδι είχα την αίσθηση ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Δεν ήταν έκπληξη ο τρόπος που έπαιξε η Πόρτο στο πρώτο παιχνίδι. Έχουν πολύ καλή ομάδα όμως σήμερα δεν μπόρεσαν να πιάσουν την απόδοση του πρώτου αγώνα».

Όσο για τον αντίπαλο που θέλει στα ημιτελικά, ο Πεπ σχολίασε: «Δεν με νοιάζει τόσο πολύ ο επόμενος αντίπαλος. θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η 6η φορά που ο Γκουαρντιόλα φτάνει στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σε ισάριθμες συμμετοχές στο θεσμό ως προπονητής. Σε 100 παιχνίδια στον πάγκο της Μπάγερν, οι Βαυαροί έχουν σημειώσει 77 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες. Συνολικά ο Καταλανός τεχνικός μετράει 347 παιχνίδια ως προπονητής σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, με τις ομάδες του να έχουν σκοράρει 5+ γκολ σε 50 αγώνες (μια φορά ανά εφτά παιχνίδια).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.