Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιμεόνε: «Να απολαύσουμε το παιχνίδι, δεν σκεφτόμαστε τις απουσίες της Ρεάλ»

Σιμεόνε: «Να απολαύσουμε το παιχνίδι, δεν σκεφτόμαστε τις απουσίες της Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2015 01:34
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ξεκαθάρισε ότι η Ατλέτικο δεν σκέφτεται τις απουσίες της Ρεάλ ενόψει της ρεβάνς των δύο ομάδων στο «Μπερναμπέου» ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να ζει ανάλογα παιχνίδια όπως αυτό κόντρα στη «βασίλισσα».

Ανυπόμονος για το παιχνίδι της Ατλέτικο με τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία πίεση και ότι η ομάδα του θέλει να απολαύσει το παιχνίδι, καθώς όπως ανέφερε, τέτοιες βραδιές δεν έρχονται συχνά:

«Θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι γιατί τέτοιες βραδιές δεν έρχονται συχνά. Θέλουμε να παίξουμε και να το ζήσουμε. Δεν υπάρχει καμία πίεση στην ομάδα, αλλά υπάρχει ευθύνη. Η πίεση είναι άλλο πράγμα. Έχουμε ευθύνη και κανείς δεν έχει πιο πολλή από τον άλλον» δήλωσε ο Σιμεόνε, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε τις απουσίες της Ρεάλ:

«Σκέφτομαι πώς να «χτυπήσουμε» τη Ρεάλ Μαδρίτης και όχι τις απουσίες της. Οι αντικαταστάτες των Μόντριτς και Μπέιλ θα είναι επίσης επικίνδυνοι. Επικεντρωνόμαστε στην προετοιμασία μας και σκεφτόμαστε μόνο τους εαυτούς μας».

Όσο για την απουσία του Μάριο Σουάρεθ λόγω τιμωρίας, ανέφερε: «Τα πάμε καλά τελευταία στην άμυνα. Έχουμε σπουδαίους παίκτες στην άμυνα και δυσκολεύομαι να αποφασίσω ποιοι είναι οι καταλληλότεροι για κάθε ματς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.