Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση με Νεϊμάρ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση με Νεϊμάρ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2015 00:03
Η Μπαρτσελόνα κέρδισε ξανά την Παρί Σεν Ζερμέν, αυτή τη φορά με 2-0 στο «Καμπ Νου» χάρη σε γκολ του Νεϊμάρ και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά με συνολικό σκορ 5-1!

Μετά από απουσία ενός χρόνου, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ξανά στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπλαουγκράνα» είχαν εύκολο έργο απέναντι στην Παρί μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα στο Παρίσι και φρόντισαν να «σφραγίσουν» από το ημίχρονο (2-0) την πρόκριση χάρη σε δύο γκολ του Νεϊμάρ (14’, 34’).

Με την πρόκριση οι «μπλαουγκράνα» θα βρεθούν στα ημιτελικά του θεσμού για 7η φορά τα τελευταία οχτώ χρόνια, ενώ στον αντίποδα η Παρί μετράει τρεις συνεχόμενους αποκλεισμούς στα προημιτελικά, τους δύο από την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα από νωρίς, ανοίγοντας το σκορ στο 14’ με τον Νεϊμάρ. Το γκολ ξεκίνησε από εξαιρετική ενέργεια του Ινιέστα, ο οποίος απέφυγε όποιον παίκτη βρήκε μπροστά του προτού δώσει στον Νεϊμάρ και ο Βραζιλιάνος «έγραψε» το 1-0, αφού προσπέρασε τον Σιρίγκου.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε συνέχιζε να έχει τον έλεγχο και στο 25’ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, με τον Σιρίγκου να πραγματοποιεί διπλή απόκρουση σε σουτ του Άλβες και κεφαλιά του Νεϊμάρ.

Ωστόσο στο 34’ οι δύο Βραζιλιάνοι συνεργάστηκαν έξοχα και ο δεύτερος κατάφερε να σκοράρει, «κλειδώνοντας» την πρόκριση για την Μπαρτσελόνα. Μετά από συστημένη σέντρα του Άλβες, ο Νεϊμάρ έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά, «γράφοντας» το 2-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προτίμησαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων και η Παρί είχε ευκαιρίες για να μειώσει. Στο 59’ το σουτ του Βεράτι πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τερ Στέγκεν, ο οποίος στο 73’ πραγματοποίησε ωραία επέμβαση σε σουτ του Ιμπραίμοβιτς.

Παρά τις προσπάθειες των Λούκας (86’) και Λαβέτσι (89’) στα τελευταία λεπτά, η Παρί δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της τιμής, με την Μπαρτσελόνα να ζευγαρώνει τις νίκες της απέναντι στη γαλλική ομάδα και να παίρνει με άνεση το εισιτήριο για τους «4».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.