Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ήττα και 3η θέση για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Ήττα και 3η θέση για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2015 20:16
Ο Πανθρακικός με γκολ στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων κέρδισε με 2-1 τον Παναθηναϊκό και ελπίζει σε παραμονή του, την ώρα που οι «πράσινοι» υποχώρησαν στην 3η θέση και επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Άδικη αποβολή του Μπούρμπου στο 69’, πολλά παράπονα για τη διαιτησία από τους φιλοξενούμενους.

Τέταρτη συνεχόμενη απώλεια για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα του Πανθρακικού και υποχώρησαν στην 3η θέση με -1 από τον ΠΑΟΚ, ενώ επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να εξασφαλίσει και μαθηματικά το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ίγκορ (45+1’) και Τζάνης (90+1’) τα γκολ των γηπεδούχων, με τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει προσωρινά στο 55’ με τέρμα του Σίλντενφελντ, ενώ είχε δοκάρι και ευκαιρίες για να γυρίσει το ματς. Στο 59’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω άδικης αποβολής του Μπούρμπου ενώ στο 67’ ο Εμπό γλίτωσε την κόκκινη για αγκωνιά στον Πέτριτς.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έφτασε κοντά στο γκολ στο 8ο λεπτό, όμως ο Καρέλης δεν μπόρεσε να νικήσει με πλασέ τον Αθανασιάδη.

Η ομάδα του Αναστασίου συνέχισε να έχει τον έλεγχο, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Πανθρακικού, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει ξανά στο πρώτο μέρος.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 28’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μεχία και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κατάφεραν να προηγηθούν μετά από λάθος του Στιλ. Ο Άγγλος πορτιέρο έκανε λάθος πάσα στον Μπουί, με τον Ρομέου να παίρνει τη μπάλα και να δίνει στον Ιγκόρ, και αυτός με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 55’ έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με δυνατή κεφαλιά του Σίλντενφελντ, έπειτα από κόρνερ του Νάνο.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φέρουν… τούμπα το ματς στο 58’, όταν ο Μελίσσης γύρισε λανθασμένα τη μπάλα, ο Μπεργκ έκλεψε και έδωσε στον Καρέλη, όμως το πλασέ του Έλληνα άσου χτύπησε στο δοκάρι.

Ένα λεπτό μετά ο Κύζας απέβαλε λανθασμένα τον Μπούρμπο, δείχνοντας του δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Ιγκόρ έξω από την περιοχή. Ο Αναστασίου έριξε στο παιχνίδι τους Πέτριτς, Πράνιτς αντί των Κλωναρίδη, Μπεργκ και στο 67’ οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν εκ νέου στον διαιτητή, ο οποίος χάρισε κόκκινη στον Εμπια για αγκωνιά στον Πέτριτς (οι δύο παίκτες είδαν κίτρινη).

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Παναθηναϊκός έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 80’ ο Αθανασιάδης μπλόκαρε το σουτ του Σίλντενφελντ και έξι λεπτά μετά ο Ατζαγκούν δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 2-1.

Ο Πανθρακικός γλίτωσε το γκολ και στις καθυστερήσεις του αγώνα κατάφερε να σκοράρει με τον Τζανή. Μετά από σέντρα του Μπαϊκαρά, ο Ιγκόρ έδωσε στον Τζανή με το στήθος και ο άσος των γηπεδούχων, «έγραψε» το 2-1 από κοντά, χαρίζοντας μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.