Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκες για Ρεάλ και Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκες για Ρεάλ και Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2015 23:40
Ρεάλ και Ατλέτικο κέρδισαν Μάλαγα (3-1 εντός) και Λα Κορούνια (2-1 εκτός) αντίστοιχα και ετοιμάζονται για την 8η μονομαχία τους τη φετινή σεζόν στη ρεβάνς του «Μπερναμπέου» για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα έμεινε η Ρεάλ, η οποία κέρδισε με 3-1 τη μαχητική Μάλαγα στο «Μπερναμπέου» και μείωσε ξανά στο -2 τη διαφορά της από την κορυφή.

Ένα γκολ, δύο ασίστ και ένα χαμένο πέναλτι για τον Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε τα 50 γκολ για 5η συνεχόμενη σεζόν στην καριέρα του. Στα άσχημα οι τραυματισμοί των Μπέιλ και Μόντριτς, οι οποίοι είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με την Ατλέτικο.

Ο τραυματισμός του Γκάρεθ Μπέιλ στο 2ο μόλις λεπτό του αγώνα (αντικαταστάθηκε από τον Τσιτσαρίτο στο 5’) επηρέασε τη Ρεάλ, η οποία δεν πατούσε καλά στα πρώτα λεπτά και η Μάλαγα είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με σουτ του Άμραμπάτ που έδιωξε ο Κασίγιας. Στο 14’ ο Σάμουελ γύρισε τη μπάλα στην περιοχή της Ρεάλ αλλά κανένας δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα και δύο λεπτά μετά ο Καμενί πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Ερνάντες.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και στο 24’ πέτυχαν το γκολ. Μετά από φάουλ του Ρονάλντο, ο Ράμος άνοιξε το σκορ από κοντά, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ σε μία δύσκολη φάση.

Στο 28’ ο Χάμες δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καμενί και στο 36’ ο Σαμού δεν κατάφερε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση, χάνοντας ευκαιρία για το 1-1. Η Μάλαγα είχε νέα καλή στιγμή στο 54’, με το σουτ του Άμραμπατ να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

Η Ρεάλ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 66’, με τον Χάμες να κερδίζει πέναλτι αλλά τον Ρονάλντο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Ωστόσο δύο λεπτά μετά η «βασίλισσα» κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ με εκπληκτικό σουτ του Χάμες, ο οποίος «έγραψε» το 2-0, φτάνοντας τα 14 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Μάλαγα δεν τα παράτησε και απάντησε άμεσα, μειώνοντας σε 2-1 στο 71’ με κεφαλιά του Χουάνμι ο οποίος βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή. Ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά οι Ανδαλουσιανοί δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και στις καθυστερήσεις ο Ρονάλντο «σφράγισε» τη νίκη της Ρεάλ μετά από ασίστ του Ερνάντες, φτάνοντας τα 50 γκολ στη σεζόν.

Με Γκριεζμάν η Ατλέτικο


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκες για Ρεάλ και Ατλέτικο (video)
Με δύο όμορφα γκολ του Γκριεζμάν, η Ατλέτικο κέρδισε με 2-1 τη Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ» και ξέφυγε με +4 από την 4η Βαλένθια.

Οι «ροχιμπλάνκος» ξεκίνησαν εξαιρετικά και πήραν προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με τρομερό ψαλιδάκι του Γκριεζμάν. Ο ίδιος δεν έμεινε εκεί και στο 22’ διπλασίασε το σκορ των φιλοξενούμενων με σουτ στην κίνηση, φτάνοντας τα 20 γκολ στη Πριμέρα.

Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να πετύχει ένα 3ο γκολ και στο 78’ η Λα Κορούνια μείωσε με γκολ του Ριέρα, ενώ τρία λεπτά μετά ο Λόπο είχε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Αυτό δεν έγινε, με την Ατλέτικο να παίρνει τη νίκη και να ετοιμάζεται πλέον για τον επαναληπτικό με τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου».





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.