Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Άλωσε» το «Καμπ Νου» η Μάλαγα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Άλωσε» το «Καμπ Νου» η Μάλαγα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2015 19:18
Με γκολ του Χουάνμι στο 7ο λεπτό, η Μάλαγα έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Μπαρτσελόνα και έδωσε την ευκαιρία στη Ρεάλ να ξεφύγει ξανά με +4 στην κορυφή.

Μετά την ισοπαλία (0-0) του πρώτου γύρου στο «Ροσαλέδα», η Μάλαγα υποχρέωσε τη Μπαρτσελόνα σε νέα βαθμολογική απώλεια, καθώς οι Ανδαλουσιανοί έφυγαν με τη νίκη (1-0) από το «Καμπ Νου», σπάζοντας το νικηφόρο σερί 11 αγώνων των «μπλαουγκράνα».

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 7ο λεπτό ο Χουάνμι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Άλβες στον Μπράβο μετά από βολέ του Καμενί και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Κακή εμφάνιση από τη Μπαρτσελόνα, η οποία δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι της και δεν κατάφερε να απειλήσει τη Μάλαγα, έχοντας σε άσχημη μέρα όλα τα αστέρια της.

Ο Χάβι Γκράθια (πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας) έστησε εξαιρετικά την ομάδα του, η οποία δεν επέτρεψε στους «μπλαουγκράνα» να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες.

Η μοναδική μεγάλη στιγμή της Μπαρτσελόνα ήταν αμέσως μετά το γκολ, όταν ο Ουέλινγκτον έσωσε στη γραμμή το σουτ του Ραφίνια. Ωστόσο από 'κει κι έπειτα, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στους Ανδαλουσιανούς και κινδυνεύει να βρεθεί στο -4 από τη Ρεάλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.