Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απώλεια στο Λονδίνο για Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Απώλεια στο Λονδίνο για Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2015 18:56
Εντός έδρας απώλεια για την Τσέλσι, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Μπέρνλι και έδωσε την ευκαιρία στην Μάντσεστερ Σίτι να μειώσει στο -5 τη διαφορά της από την κορυφή. Με δέκα από το 70’ λόγω αποβολής του Μάτιτς οι «μπλε», που φωνάζουν για πέναλτι στο πρώτο μέρος αλλά και για κόκκινη σε δολοφονικό τάκλιν του Μπαρνς.

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα η Τσέλσι, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να έχει αρκετά παράπονα για τη διαιτησία του Άτκινσον.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους «μπλε», οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 14ο λεπτό έχοντας ξανά σκόρερ τον Ιβάνοβιτς. Βέβαια το μισό γκολ ανήκει στον Αζάρ, ο οποίος πέρασε τέσσερις παίκτες της Μπέρνλι και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Σέρβο, ο οποίος από κοντά «έγραψε» το 1-0.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο συνέχισε να έχει την υπεροχή, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της Μπέρνλι, με το 1-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Βέβαια τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά εάν ο διαιτητής έβλεπε το ξεκάθαρο χέρι του Νάιτλι στην περιοχή στο 32’, ενώ λίγο πριν το φινάλε, οι γηπεδούχοι ζήτησαν νέο πέναλτι σε ανατροπή του Κόστα.

Οι «μπλε» συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο στην επανάληψη, χωρίς όμως να δημιουργούν ευκαιρίες. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 70ο λεπτό όταν ο Μάτις αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για την ενέργεια του να σπρώξει στο έδαφος τον Μπαρνς έπειτα από δολοφονικό που του έκανε ο αυστριακός, ο οποίος δεν πήρε ούτε κίτρινη!

Η Μπέρνλι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και αφού προειδοποίησε στο 80’ με σουτ του Βόουκς, στο 81’ ο Μι νίκησε στον αέρα τον Ζουμά μετά από κόρνερ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η Τσέλσι προσπάθησε να πετύχει στα υπόλοιπα λεπτά το γκολ της νίκης, χωρίς αποτέλεσμα, και μάλιστα στις καθυστερήσεις η Μπέρνλι «άγγιξε» την ανατροπή, ωστόσο το σουτ του Ινγκς πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Κουρτουά.

Τα γκολ:






Το πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι:




Το δολοφονικό τάκλιν του Μπαρνς και η αποβολή του Μάτιτς:




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.