Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Με… υπογραφή Πίρλο η Γιουβέντους (video)

Σέριε Α: Με… υπογραφή Πίρλο η Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2015 00:11
Με γκολάρα του Αντρεά Πίρλο στο 45', η Γιουβέντους γύρισε το σκορ κόντρα στην μαχητική Αταλάντα (2-1) και επέστρεψε στις νίκες στη Σέριε Α πριν την πρώτη μονομαχία με τη Ντόρτμουντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγήθηκαν με Μιλιάτσιο (25’) οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισε στο 39' ο Γιορέντε, με τον Τέβες να ήταν οφσάιντ στη φάση του γκολ.

Στο +10 από τη 2η Ρόμα ξέφυγε προσωρινά η Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» δεν εντυπωσίασε, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει με ανατροπή (2-1) την Αταλάντα στο Τορίνο και πλέον μπορεί να σκέφτεται τον αγώνα της Τρίτης με τη Ντόρτμουντ.

Η ομάδα του Αλέγκρι ήθελε να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι με την Αταλάντα προκειμένου να κάνει συντήρηση δυνάμεων για τον αγώνα με τους Βεστφαλούς, ωστόσο άλλη άποψη είχαν οι «μπεργκαμάσκι» οι οποίοι έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν στο 25’ με κεφαλιά του Μιλιάτσιο.

Δύο λεπτά μετά ο Περέιρα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να απαντήσει άμεσα, ωστόσο ο Σπορτιέλο κατάφερε να τον νικήσει από τα δύο μέτρα.

Στο 38’ ο Ιταλός πορτιέρο πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Κάσερες, όμως ένα λεπτό μετά η εστία του παραβιάστηκε από τον Γιορέντε. Μετά από κόρνερ, ο Σπορτιέλο απόκρουσε τη κεφαλιά του Μπονούτσι όμως στη συνέχεια τρεις παίκτες προσπάθησαν να σκοράρουν και τελικά αυτός που τα κατάφερε ήταν ο Γιορέντε, αν και ο Τέβες, που έκανε πρώτος την κίνηση για τη μπάλα, βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 45’ με τρομερό γκολ από τον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος με μακρινό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Αταλάντα, «γράφοντας» με μαγικό τρόπο το 2-1 στον πίνακα του σκορ.

Η Γιουβέντους έψαξε το 3ο γκολ για να «κλειδώσει» τη νίκη στην επανάληψη, ωστόσο Πογκμπά και Μοράτα δεν κατάφεραν να σκοράρουν και λίγο έλλειψε να γίνει η ζημιά για τους «μπιανκονέρι», καθώς στο 88’ η Αταλάντα είχε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Μιλιάτσιο για το 2-2.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Αλέγκρι ξέφυγε προσωρινά με +10 από τη Ρόμα, την ώρα που η Αταλάντα κινδυνεύει να βρεθεί κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα γκολ:




Η γκολάρα του Πίρλο:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.