Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς νικητή το ντέρμπι κορυφής (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς νικητή το ντέρμπι κορυφής (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2015 21:26
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο, με τους «πολίτες» να ήταν καλύτεροι ωστόσο η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο διατήρησε το +5 στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να παραμένει με +5 στην κορυφή.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Τσέλσι κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Ρεμί (41’), με την Σίτι όμως να απαντάει στο 45’ με προβολή του Σίλβα, σε φάση που ξεκίνησε από λάθος του Κουρτουά.

Οι «πολίτες» είχαν την υπεροχή στην επανάληψη, ωστόσο δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα των «μπλε» και να ολοκληρώσουν την ανατροπή, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Το ματς:


Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς νικητή το ντέρμπι κορυφής (video)
Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα. Στο 8’ ο Ραμίρες έβαλε σωτήρια το πόδι του σε σουτ του Φεραντίνιο, στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ, ενώ στο 23’ ο Κουρτουά απόκρουσε το σουτ του Αγκουέρο, κρατώντας το μηδέν.

Οι δύο παίκτες ήρθαν ξανά αντιμέτωποι στο 32’, με τον Βέλγο γκολκίπερ να λέει νέο «όχι» στον Αργεντινό φορ της Σίτι.

Από την πλευρά της η Τσέλσι, που έπαιζε χωρίς τους Ντιέγκο Κόστα (τιμωρημένος) και Φάμπρεγκας (τραυματίας), απείλησε μόλις με ένα σουτ του Οσκάρ στο 30’. Ωστόσο στο 41’, μετά από εξαιρετική ομαδική συνεργασία, οι «μπλε» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με γκολ του Ρεμί.

Ο Ιβάνοβιτς βρήκε ωραία τον Αζάρ στην περιοχή, ο Βέλγος άσος έδωσε με την μία στον Ρεμί και αυτός από κοντά «έγραψε» το 1-0 για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Παρόλα αυτά, η Τσέλσι δεν πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, καθώς στο 45’ ο Σίλβα ισοφάρισε σε 1-1, «παγώνοντας» το «Στάμφορντ Μπρίτζ». Η φάση ξεκίνησε από ασταθή απόκρουση του Κουρτουά σε σέντρα του Νάβας, με τη μπάλα να φτάνει στον Αγκουέρο, ο οποίος δοκίμασε το σουτ και ο Σίλβα με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Σίτι ξεκίνησε καλύτερα και στην επανάληψη, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο με εξαίρεση μια κεφαλιά του Φερναντίνιο στο 56’, δεν κατάφερε να απειλήσει την Τσέλσι, με το παιχνίδι να κυλούσε χωρίς ευκαιρίες.

Τα 120 λεπτά αγώνα που έδωσαν την Τρίτη οι γηπεδούχοι για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τη Λίβερπουλ, όπως και η σημαντική απουσία του Φάμπρεγκας στον άξονα, επηρέασαν την Τσέλσι, η οποία δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία φάση στο δεύτερο μέρος.

Η είσοδος του Λάμπαρντ (αποθεώθηκε στην επιστροφή του στο «Στάμφορντ Μπρίτζ») και του Τζέκο, δεν βοήθησαν την Σίτι, η οποία παρά την πίεση που άσκησε, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε και την Τσέλσι να παραμένει στο +5 από τη 2η θέση.

Τα γκολ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.