Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε εκδίκηση με τριάρα η Μαν. Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε εκδίκηση με τριάρα η Μαν. Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2015 19:28
Εκδίκηση για την ήττα με 5-3 στον πρώτο γύρο πήρε κόντρα στη Λέστερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχοντας σκόρερ τους Φαν Πέρσι και Φαλκάο, κέρδισε με 3-1 στο «Όλντ Τράφορντ» και πέρασε προσωρινά στην 3η θέση με +1 από την 4η Σαουθάμπτον και -4 από την 2η Μάντσεστερ Σίτι.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στην ουραγό Λέστερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ πήρε τη νίκη με 3-1 στο «Όλντ Τράφορντ» και πέρασε προσωρινά στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν και τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος, με τον Φαν Πέρσι να ανοίγει το σκορ στο 27’, μετά από εξαιρετική πάσα του Μπλιντ, ωστόσο ο Ολλανδός φορ βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ.

Πέντε λεπτά μετά ο Φαλκάο διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων, σκοράροντας από κοντά μετά από απόκρουση του Σβάρτσερ σε σουτ του Ντι Μαρία. Στο 44’ ο Μόργκαν με αυτογκολ «έγραψε» το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 80’ ο Βασιλέφσκι.

Με τον Έρικσεν να ανοίγει το σκορ και τον Κέιν να πετυχαίνει δύο γκολ, η Τότεναμ κέρδισε με 3-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ και μείωσε προσωρινά στο -2 από την τέταρτη θέση. Πρώτη νίκη μετά από 6 αγωνιστικές για την Έβερτον, η οποία με γκολ του Λουκάκου, έφυγε με το «διπλό» (1-0) από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Παρά την απουσία του Μπόγιαν, η Στόουκ κέρδισε με 3-1 την ΚΠΡ έχοντας πρωταγωνιστή τον Γουόλτερς (χατ-τρικ), ενώ η Σάντερλαντ επικράτησε με 2-0 της Μπέρνλι, με τον Ντεφό να βρίσκει για πρώτη φορά δίχτυα με τη νέα του ομάδα. Νωρίτερα, η Νιούκαστλ κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας τη Χαλ και ανέβηκε στην 11η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.