Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη με Στάριτζ η Λίβερπουλ!

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη με Στάριτζ η Λίβερπουλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2015 19:01
Με τον Κουτίνιο να μοιράζει δύο ασίστ και τον Στάριτζ να σκοράρει στην επιστροφή του στην ενεργό δράση, η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-0 την Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ» και συνεχίζει την ανοδική της πορεία, διατηρώντας το -5 από την τετράδα.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και 5η σε 6 παιχνίδια για τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 2-0 της Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ» και διατήρησαν τη διαφορά πέντε βαθμών από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ήταν κυρίαρχη καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, δεν απειλήθηκε σημαντικά από τη Γουέστ Χαμ και είχε μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Μάρκοβιτς, ο οποίος κατάφερε να αστοχήσει με σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή.

Στην επανάληψη, η Λίβερπουλ συνέχιζε να έχει τον έλεγχο και στο 50’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στέρλινγκ και Κουτίνιο έπαιξαν εξαιρετικά το 1-2 και ο πρώτος με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 1-0.

Στο 68ο λεπτό ο Ρότζερς έριξε στο παιχνίδι τον Στάριτζ, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από πέντε μήνες, και ο Άγγλος άσος κατάφερε να σκοράρει, «καθαρίζοντας» τη νίκη της ομάδας του. Μετά από ασίστ του Κουτίνιο, ο 25χρονος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 80ο λεπτό νικώντας τον Άντριαν με διαγώνιο σουτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.