Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκη και -1 για Ρόμα, με Λάζαρο η Βερόνα (video)

Σέριε Α: Νίκη και -1 για Ρόμα, με Λάζαρο η Βερόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2014 18:44
Με εκπληκτικό γκολ του Ναϊνγκολάν, η Ρόμα κέρδισε με 1-0 τη Τζένοα στη Γένοβα και πλησίασε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Γιουβέντους. Σπουδαίο «διπλό» για Βερόνα, 2-1 τη Ουντινέζε με τον Λάζαρο να βάζει γκολ στον Καρνέζη με ασίστ Ταχτσίδη!

Η Ρόμα δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ισοπαλία της Γιουβέντους κόντρα στη Σαμπντόρια και με τη νίκη της με 1-0 κόντρα στη Τζένοα, πλησίασε στο -1 τη διαφορά από την πρώτη θέση.

Οι «τζιαλορόσι» έχοντας βασικό τον Χολέμπας και στον πάγκο τους Μανωλά, Τοροσίδη (δεν έπαιξε ο Φετφατζίδης για τη Τζένοα) δημιούργησαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ και στο 29΄ο Ναϊνγκολάν κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του τερματοφύλακα Περίν.

Ο Λαμάνα που αντικατέστησε τον Ιταλό γκολκίπερ απόκρουσε στο 31’ το πέναλτι του Λιάιτς, όμως στο 40’ ο Ναϊνγκολάν με ωραίο γυριστό στην κίνηση, μετά από σέντρα του Μαικόν, «έγραψε» το 1-0 για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι παρά τις ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη ωστόσο δεν το πλήρωσαν, έφυγαν με τη νίκη από το «Λουίτζι Φεράρις» και βρίσκονται πλέον σε απόσταση «αναπνοής» από την κορυφή.

Με υπογραφή Λάζαρου η Βερόνα


Σέριε Α: Νίκη και -1 για Ρόμα, με Λάζαρο η Βερόνα (video)
Σπουδαία νίκη για την Βερόνα, καθώς με πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (γκολ και ασίστ), έφυγε με το «διπλό» (2-1) από την έδρα της Ουντινέζε και ανέβηκε στην 13η θέση.

Η Ουντινέζε έχοντας βασικό τον Καρνέζη (ο Κονέ μπήκε στο 78’), κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Ντι Νατάλε στο 31’, όμως στο 45+1’ ο Τόνι, μετά από ασίστ του Χριστοδουλόπουλου, ισοφάρισε σε 1-1 για τη Βερόνα, που είχε επίσης βασικούς τους Μόρα και Ταχτσίδη.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 46’ ο Λάζαρος, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από πάσα του Ταχτσίδη και με ωραίο σουτ νίκησε τον Καρνέζη για το τελικό 2-1.

Στο άλλο παιχνίδι, Πάρμα και Κάλιαρι ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Ένιο Ταρντίνι», με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση με μόλις 6 βαθμούς, χάνοντας νέο έδαφος στη μάχη για τη σωτηρία.

Το γκολ του Ναϊνγκολάν:




Το γκολ του Λάζαρου:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.