Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: «Όρθιος» στις Σέρρες ο Άρης

Γ’ Εθνική: «Όρθιος» στις Σέρρες ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2014 18:07
Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Άρη στις Σέρρες, με τους «κίτρινους» να ισοφαρίζουν στο 86’, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να διατηρηθούν στην κορυφή, εκεί που βρίσκεται πλέον η Καβάλα μετά τη νίκη της με 3-1 απέναντι στον Άρη Ακροποτάμου.

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη του Άρη με 2-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά για το πρωτάθλημα, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 2-2 στις Σέρρες.

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά, δημιούργησε ευκαιρίες με Σουνά (6’) και Ατματσίδη (10’), ώσπου στο 16’ ο δεύτερος κατάφερε με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Κάμπος.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 25’ κατάφεραν να απαντήσουν με ψιλοκρεμαστό σουτ του Μουτεσίδη, ενώ στο 45’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή με κεφαλιά του Σιάκκα!

Στην επανάληψη οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, απείλησαν με σουτ των Ατματσίδη (47’) και Σουνά (57’) αλλά και με κεφαλιά του Γκίνο στο 82’ και τελικώς στο 85’ κέρδισαν πέναλτι και την αποβολή του Τριανταφύλλου.

Ο Πόι δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, ισοφαρίζοντας στο 86’ το σκορ σε 2-2, ενώ τέσσερα λεπτά μετά οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν μετά την αποβολή του Σουνά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Πανσερραϊκό να χάνει την ευκαιρία να προσπεράσει τον Άρη, ο οποίος από την πλευρά του έμεινε στο -2 από την κορυφή μετά τη νίκη της Καβάλας με 3-1 κόντρα στον Άρη Ακροποτάμου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.