Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ανατροπή στο 90+1’ για Ολυμπιακό!

Σούπερ Λιγκ: Ανατροπή στο 90+1’ για Ολυμπιακό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2014 21:35
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό στην έδρα του Λεβαδειακού, ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή (2-1) με γκολ των Αφελάι (73’) και Μήτρογλου (90’+1’) και μείωσε προσωρινά στο -1 τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Με πρωταγωνιστή τον Αφελάι ο οποίος πέρασε στο δεύτερο μέρος και άλλαξε την εικόνα του ματς (γκολ και ασίστ), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, μειώνοντας προσωρινά στο -1 τη διαφορά από την κορυφή

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Λεβαδειακό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των «ερυθρολεύκων» στο 2ο λεπτό και πήρε προβάδισμα με κεφαλιά του Τόμας από την μικρή περιοχή.

Ο Ολυμπιακός «άγγιξε» την ισοφάριση στο 7’, με τον Τσόρι να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι των γηπεδούχων, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Μίτσελ η οποία δεν μπορούσε να διασπάσει εύκολα την άμυνα του Λεβαδειακού, απειλώντας ξανά στο πρώτο μέρος με σουτ των Τσόρι (32’) και Μήτρογλου (34’).

Από την πλευρά τους οι Βοιωτοί ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και στο 27’ είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Oρτέγκα για να πετύχουν 2ο γκολ, ωστόσο ο Ρομπέρτο έδιωξε σωτήρια το σουτ του Ισπανού.

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» είχε καλή στιγμή με τον Κασάμι στο 53’ για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και δέκα λεπτά μετά ο Μίτσελ έριξε στο ματς τον Αφελάι κάνοντας κίνηση...ματ.

Και αυτό διότι ο Ολλανδός άσος άλλαξε την εικόνα του ματς, καθώς με δικό του γκολ στο 73' «έγραψε» το 1-1, ενώ ο ίδιος στο 79’ έχασε ευκαιρία με σουτ για να ολοκληρώσει την ανατροπή. Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει και μετά από σέντρα του Αφελάι στο 88’, ο Ντοσεβί δεν κατάφερε να ευστοχήσει από καλή θέση, ενώ ένα λεπτό μετά ο Σηφάκης είπε «όχι» σε σουτ του Μήτρογλου.

Ωστόσο στο 90+1’, μετά από σέντρα του Αφελάι, ο Μήτρογλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Έλληνα γκολκίπερ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τον Ολυμπιακό που έφυγε με τη νίκη από τη Λιβαδειά, μειώνοντας έτσι στο -1 από την κορυφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.