Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2014 17:29
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του «Όλντ Τράφορντ» με τη Λίβερπουλ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τη νίκη με 3-0 και πέρασαν ξανά μόνοι στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Ρούνεϊ (12’), Μάτα (40’) και Φαν Πέρσι (71’) τα γκολ, οφσάιντ το δεύτερο τέρμα.

Την 6η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε με 3-0 την Λίβερπουλ στο «Όλντ Τράφορντ» και ξέφυγε με +3 την 3η θέση από την 4η Γουέστ Χαμ.

Η Λίβερπουλ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς στο 12ο λεπτό, με τον Ντε Χέα να νικάει σε τετ-α-τετ τον Στέρλινγκ και ένα λεπτό μετά ο Ρούνεϊ με ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να απαντήσουν και στο 41’ η ομάδα του Φαν Χαάλ, στην δεύτερη ευκαιρία της στο ματς, πέτυχε δεύτερο γκολ με κοντινή κεφαλιά του Μάτα, ωστόσο ο Ισπανός βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ.

Στην επανάληψη η Λίβερπουλ μπήκε αποφασισμένη να επιστρέψει στο ματς και στο 50’ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Στέρλινγκ, καθώς μετά από λάθος του Έβανς, ο Άγγλος άσος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ντε Χέα, με τον Ισπανό πορτιέρο να βγαίνει όμως ξανά νικητής.

Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα, λέγοντας νέο «όχι» στο 67', αυτή τη φορά σε δυνατό σουτ του Μπαλοτέλι, με τη μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Λίβερπουλ συνέχιζε να ψάχνει το γκολ, ωστόσο στο 71’ δέχτηκε τρίτο τέρμα μετά από αντεπίθεση της Γιουνάιτεντ, με τον Φαν Πέρσι να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από λάθος απομάκρυνση του Λόβρεν και να «γράφει» από κοντά το τελικό 3-0.

Στους 31 βαθμούς έφτασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και διατηρήθηκε στην 3η θέση, με τη Λίβερπουλ να μένει στην 9η θέση με 21.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.