Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρα η Μπάγερν, 9η ήττα για Ντόρτμουντ (videos)

Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρα η Μπάγερν, 9η ήττα για Ντόρτμουντ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2014 20:05
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στην Άουγκσμπουργκ η Μπάγερν, η οποία πήρε εκτός έδρας νίκη με 4-0 και συνεχίζει το νικηφόρο σερί της την ώρα που η Ντόρτμουντ γνώρισε την 9η ήττα της τη φετινή σεζόν, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Χέρτα στο Βερολίνο.

Μπορεί την περασμένη σεζόν η Μπάγερν να έφυγε ηττημένη (1-0) από την έδρα της Άουγκσμπουργκ, ωστόσο φέτος ήταν διαφορετική ιστορία, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλνα πήρε τη νίκη με 4-0 στο βαυαρικό ντέρμπι και ξέφυγε προσωρινά με +10 στην κορυφή.

Οι πρωταθλητές δυσκολεύτηκαν μόνο για ένα ημίχρονο καθώς στην επανάληψη πάτησαν γκάζι και «καθάρισαν» τη νίκη μέσα σε ένα λεπτό.

Στο 58’ ο Μπενατιά με ωραία κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν ενώ ένα λεπτό μετά ο Ρόμπεν με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 2-0. Στο 68’ ήρθε η σειρά του Λεβαντόφσκι να μπει στον πίνακα των σκόρερ, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 71’ ο Ρόμπεν με δεύτερο προσωπικό γκολ.

Ήττες για Ντόρτμουντ, Σάλκε


Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρα η Μπάγερν, 9η ήττα για Ντόρτμουντ (videos)
Επέστρεψε στις… ήττες η Ντόρτμουντ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τη Χέρτα στο Βερολίνο, γνωρίζοντας την 9η φετινή της ήττα στη Μπουντεσλίγκα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 40’ με ωραίο γκολ του Σίμπερ, ενώ θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια με μεγαλύτερο προβάδισμα καθώς στο 45' ο Λάνγκερακ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπέερενς.

Η Ντόρτμουντ αύξησε την πίεση της στην επανάληψη, είχε καλή στιγμή με τον Ιμόμπιλε στο 65’, ενώ ο Κραφτ είπε «όχι» σε κεφαλιά του Χούμελς (74’) και σε νέα προσπάθεια του Ιταλού φορ στο 86’.

Μάλιστα ένα λεπτό μετά ο Ιμόμπιλε παρότι αφύλαχτος έστειλε τη μπάλα άουτ, με το 1-0 υπέρ της Θέλτα να φέρνει την Ντόρτμουντ στην 16η θέση με μόλις 14 βαθμούς.

Ήττα γνώρισε και η Σάλκε καθώς η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την Κολωνία, ενώ ισόπαλο 3-3 έληξε το ντέρμπι του Βορρά ανάμεσα στη Βέρντερ και το Ανόβερο στη Βρέμη, με τους γηπεδούχους μάλιστα να παίρνουν το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ στο 88’.

Τέλος, ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Φράιμπουργκ με το Ανόβερο, με την πρώτη να είχε χαμένο πέναλτι στο 2ο λεπτό.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.