Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ασταμάτητη η Ρεάλ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ασταμάτητη η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2014 23:40
Δεν σταματάει πουθενά η φετινή Ρεάλ, η οποία κέρδισε με 4-1 την Αλμερία εκτός έδρας και έφτασε τις 20 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Δύο γκολ ο Ρονάλντο που έφτασε τα 25 στη Πριμέρα (!), από ένα οι Ίσκο (34’), Μπέιλ (42’), ισοφάρισε προσωρινά ο Βέρθα (34’) που έχασε πέναλτι για το 2-2 στο 62’.

Λίγο πριν ταξιδέψει στο Μαρόκο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, η Ρεάλ κέρδισε με 4-1 την Αλμερία εκτός έδρας και πανηγύρισε την 20η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις.

Η «βασίλισσα» ζορίστηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Αλμερία και χρειάστηκε ένα υπέροχο γκολ του Ίσκο στο 34’ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή για να πάρει προβάδισμα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν στο 39’ με βολίδα του Βέρθα, όμως στο 42’ ο Μπέιλ με ωραία κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κρόος ξαναέδωσε το προβάδισμα στη «βασίλισσα».

Στην επανάληψη η ομάδα του Αντσελότι μπήκε ορεξάτη και είχε καλές στιγμές με Μπέιλ και Ρονάλντο για το 3-1, όμως στο 62’ η Αλμερία κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαρσέλο πάνω στον Εντγκαρ.

Ωστόσο ο Κασίγιας απόκρουσε το χτύπημα του Βέρθα και στη συνέχεια ο Ρονάλντο με δύο προσωπικά γκολ στο 81’ και στο 88’ «καθάρισε» τη νίκη για την Ρεάλ, με τον ίδιο να φτάνει τα 25 γκολ στη φετινή Πριμέρα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.