Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Τσέλσι, με Λάμπαρντ η Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Τσέλσι, με Λάμπαρντ η Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2014 19:11
Η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 την Χαλ στο Λονδίνο και επέστρεψε στις νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο δεν μπόρεσε να διευρύνει τη διαφορά της από την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι «πολίτες» έφυγαν με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Λέστερ, διατηρώντας το -3 από του Μουρίνιο χάρη σε γκολ του πρώην «μπλε», Φρανκ Λάμπαρντ.

Με πρωταγωνιστή τον Έντεν Αζάρ (γκολ και ασίστ), η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 την Χαλ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Νιούκαστλ.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Αζάρ με δυνατή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο η οποία δεν απειλήθηκε σημαντικά από τη Χαλ και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα στο 60ο λεπτό όταν ο Χάντλστόουν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Έτσι οχτώ λεπτά μετά οι «μπλε» κλείδωσαν τη νίκη, με τον Αζάρ να δίνει την ασίστ στον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος από κοντά με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την πρωτοπόρο Τσέλσι.

«Καθάρισε» με Λάμπαρντ


Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Τσέλσι, με Λάμπαρντ η Σίτι (video)
Μπορεί να μην εντυπωσίασε, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να φύγει με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Λέστερ, την 7η συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις, και να διατηρήσει το -3 από την Τσέλσι.

«Χρυσός» σκόρερ για τους «πολίτες» ήταν ο Λάμπαρντ ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 40’ με πλασέ, με τον Άγγλο μέσο μάλιστα να πιάνει τον Τιερί Ανρί στην 4η θέση των σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ με 175 τέρματα.

Με εξαίρεση το γκολ, η Σίτι απείλησε μόλις με ένα σουτ του Τουρέ στο πρώτο μέρος, στο οποίο η Λέστερ ήταν απειλητική και είχε κάποιες καλές στιγμές με τον Βάρντι για να πάρει προβάδισμα.

Οι «αλεπούδες» πίεσαν για την ισοφάριση στην επανάληψη, ωστόσο η Σίτι κράτησε το μηδέν και έφυγε με το «διπλό» παρότι ξεκίνησε με βασικό επιθετικό τον 18χρονο Πόθο, καθώς μετά τον τραυματία Αγκουέρο, ο Τζέκο τραυματίστηκε στο ζέσταμα και δεν αγωνίστηκε!

Μάλιστα στα τελευταία λεπτά η Σίτι έχασε με νέο τραυματισμό τον Κομπανί ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε στο 77ο λεπτό.

Στα άλλα παιχνίδια, η Γουέστ Χαμ ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σάντερλαντ και έπιασε προσωρινά την Μαν. Γιουνάιτεντ στην 3η θέση με 28 βαθμούς, ενώ η Σαουθάμπτον γνώρισε 4η συνεχόμενη ήττα, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Μπέρνλι.

Νίκη για τη Γουέστ Μπρομ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Άστον Βίλα στο ντέρμπι των Μίντλαντς, με τον Σαμαρά να μένει εκτός αποστολής, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Κρίσταλ Πάλας με τη Στόουκ στο Λονδίνο.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.