Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρότζερς: «Δεν υπάρχει καταλληλότερος από μένα για τον πάγκο της Λίβερπουλ»

Ρότζερς: «Δεν υπάρχει καταλληλότερος από μένα για τον πάγκο της Λίβερπουλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2014 15:06
Σίγουρος για τον εαυτό του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρόζτερς, ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον ίδιο για να βρεθεί στον πάγκο των «κόκκινων».

Παρά την σκληρή κριτική που δέχεται μετά και την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε πως είναι ο καταλληλότερος για τον πάγκο της Λίβερπουλ:

«Νομίζω ότι το μήνυμα για εμένα είναι ξεκάθαρο. Δεν νομίζω ότι θα υπήρχε κάποιος που θα έκανε καλύτερα τη δουλειά εδώ. Πριν επτά μήνες βρεθήκαμε κοντά στο να κερδίσουμε τον τίτλο. Είχα χρόνο να δουλέψω με τους παίκτες και φτάσαμε, απροσδόκητα, τόσο ψηλά.

Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα με νέους παίκτες και λιγότερο χρόνο προπόνησης. Εικονικά ξεκινάμε από την αρχή. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος καλύτερα εξοπλισμένος για να ασχοληθεί με αυτή την κατάσταση από την στιγμή που βρίσκομαι εδώ τα τελευταία δυόμιση χρόνια, έχω εμπειρίες με αυτόν τον σύλλογο και βλέπω τι μπορούμε να πάρουμε από τους παίκτες όταν είναι στα καλύτερά τους. Είμαι αποφασισμένος να πετύχω
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.