Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης: «Οι βρωμιάρηδες πρέπει να ανησυχούν» (video)

Μαρινάκης: «Οι βρωμιάρηδες πρέπει να ανησυχούν» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2014 03:20
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με την Μάλμε επιτέθηκε στους αντιπάλους του τονίζοντας πως θα παραμείνει στον σύλλογο για πολλά χρόνια ενώ προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου με αποκαλύψεις. Τι είπε για την πρόκριση του Ολυμπιακού και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Για όλα μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης αμέσως μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε αρχικά πως ελπίζει σε μία ευνοϊκή κλήρωση, αποκάλυψε πως θα γίνουν μεταγραφές τον ερχόμενο Ιανουάριο, ενώ ξεκαθάρισε πως θα μείνει στο «τιμόνι» της ομάδας για πολλά χρόνια.

Παράλληλά δήλωσε πως δεν τον αγγίζει «η λάσπη και η παραπληροφόρηση», προαναγγέλλοντας συνέντευξη Τύπου με αποκαλύψεις

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Πιστεύω ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας. Σήμερα το αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο και προχωράμε. Ελπίζω να έχουμε και μια καλή κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο.

Όπως είδατε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν είχαμε ισοβαθμήσει σήμερα με την Γιουβέντους θα περνάγαμε. Αυτό δεν θα γινόταν επειδή θα μας έκανε μία χάρη κάποια άλλη ομάδα, αυτό θα γινόταν γιατί μέσα στο γήπεδο αποδείξαμε, σε δύο παιχνίδια με την Γιουβέντους ότι τους κερδίσαμε. Πήραμε καλύτερη διαφορά τερμάτων και θα μπορούσαμε να περάσουμε. Πιστεύω ότι η πρόκριση χάθηκε στο Μάλμε
».

Σας αφήνει μια πικρή γεύση ότι χάθηκε η πρόκριση στην Σουηδία, ενώ κερδίσατε εδώ την φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και πρωταθλήτρια Ισπανίας, αλλά και την πρωταθλήτρια Ιταλίας;

«Είδαμε ότι στο Μάλμε χάσαμε για συγκεκριμένους λόγους που δεν χρειάζεται ούτε να τους συζητάμε. Όλοι οι φίλαθλοι το είδαν. Βέβαια δεν σταματάμε εκεί. Χρειάζεται δουλειά. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θα πρέπει τα παιδιά να κερδίσουν τα τρία επόμενα παιχνίδια και αυτό που τους είπα, μέχρι το τέλος της χρονιάς, να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε, να γίνουν και ορισμένες διορθωτικές αλλαγές»

Τι ακριβώς εννοείτε;

«Μεταγραφές! Περιμένει ο κόσμος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρετε η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά. Το καλύτερο σκάουτινγκ να έχεις, όταν φοράς αυτή την φανέλα μπορεί να παίξεις πάρα πολύ καλά, μπορεί να μην μπορείς να αποδώσεις. Το έχουμε δει επανειλημμένες φορές. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Και να ξέρετε κάτι! Ότι ο Ολυμπιακός προχωράει δυνατά.

Ο Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Όλα αυτά που διαβάζουμε, τις καθημερινές δίκες και όλη αυτή την λάσπη, από όλη αυτή την παραπληροφόρηση, δεν μας αγγίζει! Εγώ την συνείδησή μου την έχω καθαρή! Πεντακάθαρη! Οι βρωμιάρηδες πρέπει να ανησυχούν! Και όλα αυτά, σας έχω πει ότι θα τα ακούσετε στην συνέντευξη Τύπου, με χαρτιά! Δηλαδή όχι την κρίση του Μαρινάκη.

Οτιδήποτε πει ο Μαρινάκης θα υπάρχει και ένα χαρτί δίπλα, το οποίο θα είναι απόδειξη για το τι λέει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν το έχουμε δει συχνά στην Ελλάδα. Θα το δούμε όμως. Σύντομα. Σήμερα τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε σε έναν πολύ δικό μας άνθρωπο, στον Κούλη Δουρέκα
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.