Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ:  Σπουδαίο «διπλό» για Μονακό, εκτός Ευρώπης η Μπενφίκα (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Σπουδαίο «διπλό» για Μονακό, εκτός Ευρώπης η Μπενφίκα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2014 01:07
Με γκολ το Οκάμπος στο 71’, η Μονακό κέρδισε με 1-0 τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία, πέρασε ξανά 2η και θα παίξει τελικό πρόκρισης με τη Ζενίτ. Μάλιστα αυτό το αποτέλεσμα δεν επιτρέπει στην Μπενφίκα να ελπίζει σε μαθηματικές ελπίδες για την 3η θέση και το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, μετά την ήττα της με 1-0 από τη Ζενίτ

Μετά τη νίκη της στο Πριγκιπάτο την πρώτη αγωνιστική, η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ κέρδισε ξανά την Λεβερκούζεν, αυτή τη φορά με 1-0 στη Γερμανία και θα παίξει τελικό με τη Ζενίτ για την πρόκριση.

Η Λεβερκούζεν, που έγινε η 4η γερμανική ομάδα που δεν πήρε ούτε βαθμό αυτή την αγωνιστική, ήταν καλύτερη και είχε ευκαιρίες αλλά και δοκάρι με τον Μπέντερ για να προηγηθεί, ωστόσο στο 72’ ο Οκάμπος με προβολή σόκαρε τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 για τη Μονακό.

Έτσι, η ομάδα του Ζαρντίμ πέρασε στη δεύτερη θέση με 8 βαθμούς (η Λεβερκούζεν έχει 9 και έχει εξασφαλίσει την πρόκριση) και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ζενίτ, όπου νίκη ή ισοπαλία της δίνει το εισιτήριο για τους «16».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το αποτέλεσμα αφήνει εκτός Ευρώπης από σήμερα τη Μπενφίκα, η οποία ηττήθηκε νωρίτερα με 1-0 από τη Ζενιτ και ήθελε νίκη ή ισοπαλία της Λεβερκούζεν στη Γερμανία για να ελπίζει στην 3η θέση.

Η βαθμολογία:

1. Λεβερκούζεν 9
2. Μονακό 8
3. Ζενίτ 7
4. Μπενφίκα 4


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.