Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση η Άρσεναλ, στο Γιουρόπα η Άντερλεχτ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση η Άρσεναλ, στο Γιουρόπα η Άντερλεχτ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2014 00:47
Η Άρσεναλ υποχρέωσε την Ντόρτμουντ στην πρώτη της φετινή ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς πήρε τη νίκη με 2-0 στο Λονδίνο, εξασφάλισε την πρόκριση και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την πρώτη θέση. Στο Γιουρόπα η Άντερλεχτ, 2-0 την Γαλατά.

Τη νίκη που της εξασφάλισε την πρόκριση πήρε η Άρσεναλ, η οποία κέρδισε με 2-0 την Ντόρτμουντ στο «Έμιρειτς» και θέλει μόνο νίκη και παράλληλα ήττα των Βεστφαλών την τελευταία αγωνιστική για να πάρει τη πρώτη θέση.

Μόλις στο 2ο λεπτό, οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν με γκολ του Σανόγκο, με την Ντόρτμουντ να είχε ευκαιρίες με Ιμόμπιλε και Μχιταριάν για να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο, ωστόσο δεν τα κατάφερε και στο 57’ ο Σάντσες με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, το σκορ με το οποίο είχε κερδίσει η Ντόρτμουντ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Οι Βεστφαλοί βρίσκονται στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς και για να χάσουν την πρώτη θέση, θα πρέπει να ηττηθούν στη έδρα τους από την Άντερλεχτ και παράλληλα η Άρσεναλ, που έφτασε τους 10, να κερδίσει την Γαλατά στην Τουρκία.

Ακόμα και με ισοπαλία των Γερμανών, πολύ δύσκολα οι «κανονιέρηδες» θα προκριθούν ως πρώτοι σε ισοβαθμία καθώς η διαφορά τερμάτων (+10 της Ντόρτμουντ έναντι +4 της Άρσεναλ) πολύ δύσκολα θα καλυφθεί από την ομάδα του Βενγκέρ.

Στο Γιουρόπα η Άντερλεχτ

Στο άλλο παιχνίδι, η Άντερλεχτ κέρδισε με 2-0 την Γαλατασαράι και εξασφάλισε και μαθηματικά την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Βέλγοι πήραν τη νίκη χάρη σε δύο γκολ του Μπεμπά (44’, 86’) και θα είναι αδιάφοροι βαθμολογικά την τελευταία αγωνιστική, μιας και η Άρσεναλ με τη νίκη της, εξασφάλισε τουλάχιστον τη 2η θέση.

Η βαθμολογία:

1. Ντόρτμουντ 12 (13-3)
2. Άρσεναλ 10 (11-7)
3. Άντερλεχτ 5 (7-9)
4. Γαλατασαράι 1 (3-15)

Τελευταία αγωνιστική

Γαλατασαράι – Άρσεναλ
Ντόρτμουντ - Άντερλεχτ




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.