Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε και ελπίζει στην πρόκριση η Ζενίτ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε και ελπίζει στην πρόκριση η Ζενίτ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2014 21:02
Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης έμεινε η Ζενίτ, η οποία με γκολ του Ντάνι στο 79’ κέρδισε με 1-0 τη Μπενφίκα στην Αγία Πετρούπολη και πέρασε προσωρινά στην 2η θέση του ομίλου της με 7 βαθμούς. Μόνο στην 3η θέση ελπίζουν πλέον οι Πορτογάλοι, που είχαν βασικό τον Σάμαρη (έπαιξε για 82 λεπτά)

Στο κόλπο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ μπήκε η Ζενίτ, η οποία κέρδισε με 1-0 τη Μπενφίκα στην Αγ. Πετρούπολη και πέρασε προσωρινά στη 2η θέση, εξασφαλίζοντας σίγουρα την 3η θέση που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Ντάνι (79’), ο οποίος έφυγε στην πλάτη του Σάμαρη (έπαιξε για 82 λεπτά) και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ζούλιο Σέζαρ για το 1-0.

Κακό παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες, καθώς οι δύο ομάδες δεν θέλησαν να ρισκάρουν, με τη Ζενίτ να απειλεί στο 7’ με ένα σουτ του Χουλκ και τον Σάλβιο να απαντάει στις ευκαιρίες στο 38’, με τον Λοντίγκιν να σώζει την ομάδα του αποκρούοντας με τα πόδια!

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με την Ζενίτ ωστόσο να βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα με τον Ντάνι στο 79’, ο οποίος επέτρεψε στην ομάδα του να ανέβει προσωρινά στη 2η θέση με 7 βαθμούς και η πρόκριση βρίσκεται στο χέρι της, μιας και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Μονακό στο Πριγκιπάτο.

Αντίθετα η Μπενφίκα έμεινε οριστικά εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης στους «16», ενώ σε περίπτωση που η Μονακό κερδίσει αργότερα τη Λεβερκούζεν, τότε δεν θα έχει ελπίδες ούτε για την 3η θέση που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Λεβερκούζεν 9 *
2. Ζενίτ 7
3. Μονακό 5 *
4. Μπενφίκα 4

*παιχνίδι λιγότερο

Τελευταία αγωνιστική:

Μονακό – Ζενίτ
Μπενφίκα - Λεβερκούζεν


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.