Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Στους «16» Μπάγερν, Γκλάντμπαχ, γκολ ο Παπαδόπουλος (videos)

Κύπελλο Γερμανίας: Στους «16» Μπάγερν, Γκλάντμπαχ, γκολ ο Παπαδόπουλος (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2014 23:40
Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας πήρε η Μπάγερν, η οποία κέρδισε με 3-1 το Αμβούργο και πλέον ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ για το πρωτάθλημα. Σκόραρε ο Κ. Παπαδόπουλος στη νίκη-πρόκριση της Λεβερκούζεν, πέρασαν Γκλάντμπαχ, Βόλφσμπουργκ, Χόφενχαιμ και Φράιμπουργκ.

Με τρία γκολ πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, η Μπάγερν κέρδισε με 3-1 στο Αμβούργο και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας.

Οι Βαυαροί προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με γκολ του Λεβαντόφσκι, ενώ ένα λεπτό πριν το ημίχρονο, ο Άλαμπα «έγραψε» το 2-0 για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Στο 55’ ο Ριμπερί έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του, με τον Αμβούργο να μειώνει απλώς στο 85’ με τον Λασόγκα για το τελικό 3-1.

Άνετη πρόκριση για την Χόφενχαιμ η οποία διέλυσε με 5-1 τη ΦΣΒ Φρανκφούρτης, με τον Φιρμίνιο να πετυχαίνει δύο γκολ και δύο ασίστ, ενώ η Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 4-1 την Χαϊντενχάιμ, που είχε προηγηθεί στο 12ο λεπτό.

Γκολ ο Παπαδόπουλος, αγχωτική πρόκριση για Λεβερκούζεν


Με γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου, η Λεβερκούζεν ισοφάρισε σε 2-2 το Μαγδεμβούργο στην παράταση (1-1 κ.δ) και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (5-4)!

Οι «ασπιρίνες» προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τέρμα του Τσαλχάνογλου, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 28’ μετά από λάθος του Παπαδόπουλου στον χώρο του κέντρου.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, με το Μαγδεμβούργο να παίρνει προβάδισμα στο 111’ με γκολ του Μπραντ, όμως στο 116’ ο Παπαδόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι, εκεί όπου η Λεβερκούζεν επικράτησε με 5-4.

Πολύ πιο εύκολο το έργο για τη Φράιμπουργκ η οποία απέκλεισε με 5-2 το Μόναχο 1860, ενώ η Γκλάντμπαχ επικράτησε με 2-1 της Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη και πήρε την πρόκριση.

Τρομερή πρόκριση για την RB Λειψίας η οποία ισοφάρισε σε 1-1 την Αουε με γκολ στο 90+1’ και πήρε την πρόκριση στην παράταση με 3-1, ενώ η Μπραινσβάιγκ κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Βέρζβέργκερ Κίκερς.

Τα γκολ στο Αμβούργο-Μπάγερν:




Τα γκολ στο Μαγδεμβούργο – Λεβερκούζεν (στο 1:24 το γκολ του Παπαδόπουλου):




Τα γκολ στο Βόλφσμπουργκ- Χαϊντενχάιμ:




Τα γκολ στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης- Γκλάντμπαχ:




Τα γκολ στο Μόναχο 1860 - Φράιμπουργκ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.