Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Μπήκε σε... περιπέτειες ο ΠΑΟΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Μπήκε σε... περιπέτειες ο ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2014 21:34
Σε… περιπέτειες μπήκε ο ΠΑΟΚ όσον αφορά την πρόκριση, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και έμεινε με μόλις ένα βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές! Προηγήθηκαν με Ίλιτς (23’) οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισε στο 57’ ο Τζιόλης.

Μπορεί στο πρωτάθλημα να εντυπωσιάζει, ωστόσο στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά σε πρόωρο αποκλεισμό, καθώς μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, η ομάδα του Αναστασιάδη έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και μετράει ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια.

Παρότι έπαιξε με βασική ομάδα σε σχέση με τον ΠΑΣ που είχε αρκετές απουσίες, ο «δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα με γκολ του Ίλιτς στο 23’, σκοράροντας στην πρώτη τους επίθεση στο παιχνίδι!

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση πριν το ημίχρονο ενώ να σημειωθεί πως διαμαρτυρήθηκε στο 41’ για ένα σκληρό φάουλ του Γαρουφαλιά στον Γκολάσα έχοντας ήδη κίτρινη.

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ευκαιρία στο δεύτερο μέρος έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Τζιόλη να «γράφει» το 1-1 με πλασέ.

Στα υπόλοιπα λεπτά ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή και έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή στο 86’ με τον Αθανασιάδη να στέλνει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Μάλιστα τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο ΠΑΣ είχε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο γκολ, με τον Γλύκο να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Σαπαλίδη.

Στον ένα βαθμό ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Κέρκυρα εκτός έδρας. Στους 4 βαθμούς ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος βρίσκεται μια

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Ρατς, Κατσικάς (75’ Παπαδόπουλος), Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Γκολάσα, Σαλπιγγίδης, Μάρτενς (46’ Τζανδάρης), Αθανασιάδης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Σκόνδρας, Αυγενικού, Γαρουφαλιάς (77’ Χαρίσης), Ίλιτς (52’ Μανιάς), Γιάκος, Ηλιάδης, Σαπαλίδης.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. ΠΑΣ Γιάννινα 4
2. Απόλλων Καλαμαριάς 3*
3. ΠΑΟΚ 1
4. Κέρκυρα 0*

*Παιχνίδι λιγότερο

Η επόμενη αγωνιστική:

Κέρκυρα-ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Καλαμαριάς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.