Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: «Καθάρισε» την πρόκριση η Ρεάλ (video)

Κύπελλο Ισπανίας: «Καθάρισε» την πρόκριση η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2014 22:50
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε –όπως αναμενόταν- απέναντι στη Κορνεγιά η Ρεάλ, η οποία πήρε τη νίκη με 4-1 εκτός έδρας και «σφράγισε» από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Με τον Κάρλο Αντσελότι να πραγματοποιεί αλλαγές στην ενδεκάδα της Ρεάλ σε σύγκριση με το «κλάσικο», η «βασίλισσα» κέρδισε με 4-1 την Κορνεγιά (ομάδα 3ης κατηγορίας) εκτός έδρας και «σφράγισε» ουσιαστικά την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου, εκεί όπου εκτός απροόπτου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο.

Δύο γκολ πέτυχε ο Βαράν (9’, 35’), ενώ Τσιτσαρίτο (50’) και Μαρσέλο (73’) πέτυχαν τα άλλα δύο τέρματα της Ρεάλ, με τον Όσκαρ Μουνιόθ να ισοφαρίζει προσωρινά στο 19’ για τους γηπεδούχους.

Να σημειωθεί πως η Ρεάλ έδινε σήμερα το πρώτο της παιχνίδι (οι πρώτοι αγώνες στη φάση των «32» διεξάγονται στις 3 Δεκεμβρίου) καθώς τον Δεκέμβριο θα έχει υποχρεώσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η σύνθεση της Ρεάλ: Νάβας, Αρμπελόα, Νάτσο, Καρβαχάλ, Βαράν, Κεντίρα, Ιγιαραμέντι, Ίσκο, Χάμες (59’ Μαρσέλο), Μπενζεμά, Τσιτσαρίτο

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη αργότερα, η Σεβίλλη διέλυσε με 6-1 τη Σαμπαντέλ εκτός έδρας και εξασφάλισε από τον πρώτο αγώνα την πρόκριση για τους «16». Πρωταγωνιστής για τους Ανδαλουσιανούς ήταν ο Ιάγκο Άσπας ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.