Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Γαλλίας: Πρόκριση με Τζιμπρίλ (video)

Λιγκ Καπ Γαλλίας: Πρόκριση με Τζιμπρίλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2014 00:44
Με τον Τζιμπρίλ Σισέ να έρχεται από τον πάγκο και να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μπαστιά κέρδισε με 3-1 την Οσέρ και προκρίθηκε στους «16» του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Αποκλεισμός για Λανς, Τουλούζ και Ρέμς.

Ο Κλοντ Μακελελέ έριξε στο δεύτερο μέρος τον Τζιμπρίλ Σισέ και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού δικαίωσε τον προπονητή του, καθώς με δύο δικά του γκολ «σφράγισε» την πρόκριση της Μπαστιά με 3-1 επί της Οσέρ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13’ με γκολ του Μπομπό, του παίκτη που είχε σκοράρει απέναντι στον Παναθηναϊκό με τη Σταντάρ Λιέγης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η Μπαστιά απάντησε στο 58’ με τέρμα του Αγιτέ.

Στη συνέχεια ανέλαβε ο Τζιμπρίλ, ο οποίος με δύο προσωπικά γκολ στο 64’ και στο 72’ χάρισε την νίκη-πρόκριση στη Μπαστιά.

Θρίαμβος και για την άλλη ομάδα της Κορσικής, καθώς η Αζαξιό κέρδισε με 1-0 την Μονπελιέ εκτός έδρας και την απέκλεισε από τη συνέχεια, ενώ εκτός έμειναν και οι Λανς, Τουλούζ, Ρέμς.

Αντίθετα, στους «16» πέρασαν οι Καέν, Λοριάν, Ναντ και Μπορντό ενώ το πρόγραμμα της τρίτης φάσης ολοκληρώνεται την Τετάρτη (29/10) με τα παιχνίδια Νις-Μετς και Ρεν-Μαρσέιγ.

Να σημειωθεί πως στους «16» βρίσκονται χωρίς παιχνίδι οι Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό, Λιλ, Λιόν, Σεντ Ετιέν και Γκινγκάμπ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τρίτου γύρου του Λιγκ Καπ:


Τρίτη

Μπαστιά-Οσέρ 3-1
Καέν-Κλερμόν 4-3 (3-3 κ.δ)
Εβιάν-Λοριάν 1-2
Λανς-Κρετέιγ 0-2
Μονπελιέ-Αζαξιό 0-1
Ναντ-Λαβάλ 4-0
Ρεμς-Αρλ 2-3 (2-2 κ.δ)
Τουλούζ-Μπορντό 1-3

Τετάρτη

Νις-Μετς
Ρεν-Μαρσέιγ

Τα γκολ στο Μπαστιά-Οσέρ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.