13

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Bet Builder στο Παναθηναϊκός - Asteras Aktor και Stoiximan Master με ΑΕΚ - ΟΦΗ!

Bet Builder στο Παναθηναϊκός - Asteras Aktor και Stoiximan Master με ΑΕΚ - ΟΦΗ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/8/2024 09:45
Ζόρικα αουτσάιντερ Asteras Aktor και ΟΦΗ, σε Λεωφόρο και Νέα Φιλαδέλφεια αντίστοιχα. Ανάλυση και προγνωστικά.

Με τις αναμετρήσεις της Κυριακής συνεχίζεται η δράση της πρεμιέρας στην Stoiximan Super League. Ξεχωρίζουν αυτές του Παναθηναϊκού με τον Asteras Aktor και της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ. Πρώτο χρονικά διεξάγεται το ματς της Λεωφόρου, με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:00.

Η αλλαγή του Γιοβάνοβιτς με τον Τερίμ δεν βγήκε πέρσι στους «πράσινους», που απέτυχαν να μπουν σοβαρά στη διεκδίκηση του τίτλου μέχρι το φινάλε. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο έκλεισε καλά τη σεζόν, καθώς κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Χρήστο Κόντη να αντικαθιστά στο μεσοδιάστημα τον Τούρκο τεχνικό. Το ταξίδι στη Stoiximan ξεκινά με διπλό δώρο*, εντελώς δωρεάν* χωρίς κατάθεση!

Φέτος το «τριφύλλι» ξεκινά τη σεζόν με τον Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο του και διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία. Πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που άλλωστε λείπει από τον Παναθηναϊκό εδώ και 14 χρόνια.

Ντραγκόβσκι και Γεντβάι έμειναν στο ρόστερ, ενώ οι προσθήκες των Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Μαξ, Μαξίμοβιτς και Τετέ, ανεβάζουν την ποιότητα και αυξάνουν τις λύσεις στο χορτάρι. Με το «πάρε - δώσε» να βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη για τους «πράσινους».

Ο Αστέρας Τρίπολης πάλεψε πέρσι για τα playoffs. Δεν τα κατάφερε και είχε μια μάλλον τυπική και σίγουρα ξέγνοιαστη παρουσία στα playouts. O Ράσταβατς παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία και το ρόστερ μοιάζει να αναβαθμίστηκε στις μεταγραφές.

Το ταξίδι στη Stoiximan ξεκινά με διπλό δώρο*, εντελώς δωρεάν* χωρίς κατάθεση!

Τσιντώτας, Τριανταφυλλόπουλος, Ντέλι, Άλχο, Τζανδάρης, Μουνιόθ, Ρέτζιτς και Άνταμ, προσθέτουν εμπειρία, ποιότητα αλλά και ταλέντο στο ρόστερ των «κυανοκίτρινων». Πέντε φιλικά έδωσαν οι Αρκάδες στη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Νίκησαν 3-1 τον Παναιτωλικό, έδειξαν καλό πρόσωπο τόσο στο 3-3 με τη Μπολόνια όσο και στην ήττα 1-0 από τη Βερόνα. Με 0-0 ολοκληρώθηκε το τελευταίο τεστ απέναντι στην Καλλιθέα.

Σαφής η διαφορά ποιότητας, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει και τέσσερα επίσημα ματς στα πόδια του ελέω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Σκληρό καρύδι ο Αsteras Aktor, μπορεί να ζορίσει τους «πράσινους» στο κεκλεισμένων των θυρών ματς της Λεωφόρου. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ/1 & Παναθηναϊκός Over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 6.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομάδα του Αλμέιδα έχασε με σχεδόν σοκαριστικό τρόπο τον περσινό τίτλο στη Stoiximan Super League, ενώ το καλοκαίρι αποχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραδίδοντας τα ηνία στον Μάριο Ηλιόπουλο.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν*!

Πόνσε, Αραούχο, Σιντιμπέ, Φαν Φερτ αποχώρησαν, ενώ δεν υπολογίζονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης. Δυνατές πολύ ωστόσο οι κινήσεις μεταγραφικά, καθώς μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Στρακόσια, Μπρινιόλι, Περέιρα, Λαμέλα, Οντουμπάτζο και Κοϊτά, ενώ παρέμεινε ο Κάλενς.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πέρσι τη σεζόν με στόχο τα playoffs, ωστόσο περιορίστηκε στα playouts. Ο Δέλλας αντικατέστησε τον Νταμπράουσκας στη διάρκεια της περιόδου, σουλούπωσε την εικόνα της ομάδας του και φέτος στοχεύει σε μια ακόμη καλύτερη παρουσία.

Στο 4.00 να βγει πρώτος σκόρερ στην Κανονική Περίοδο ο Λιβάι Γκαρσία

Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Γκονσάλεθ, Καραχάλιος, Κουτσουπιάς, Σενγκέλια, Νους και Γιουνγκ, τα μεταγραφικά αποκτήματα έως τώρα, που θεωρητικά αναβαθμίζουν το ρόστερ του ΟΦΗ. Πέντε τα φιλικά προετοιμασίας, με ήττες από Μπέβερν, Μπίρσχοτ, ισοπαλία με την Καλλιθέα και νίκες κόντρα σε Μπρέντα και Ατρόμητο.

Κεκλεισμένων των θυρών το ματς και ίσως πιο δύσκολο από όσο φαντάζει για το φαβορί. Η ΑΕΚ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, εντούτοις ο ΟΦΗ θα δώσει τη μάχη του. Το συνδυαστικό στοίχημα Under 3,5 γκολ & Over 4,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.35 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές πλατφόρμες