4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μπόκα Τζούνιορς-Σαν Λορέντζο με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Μπόκα Τζούνιορς-Σαν Λορέντζο με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/8/2024 00:02
Στο «La Bombonera» η Μπόκα Τζούνιορς καλωσορίζει τη Σαν Λορέντζο σε ντέρμπι του Μπουένος Άιρες για την 11η αγωνιστική της Liga Profesional Αργεντινής. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη προκειμένου να ανέβουν στη βαθμολογία, αλλά αυτή είναι μια πολύ απαιτητική φάση του προγράμματός τους καθώς έχουν και διεθνείς υποχρεώσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό με κορυφαίες επιλογές σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Ο άσος της Μπόκα Τζούνιορς προσφέρεται στο 1,85** και το διπλό της Σαν Λορέντζο ανέρχεται στο 4,93** στην πλατφόρμα της Betsson. Διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στο Μπόκα Τζούνιορς – Σαν Λορέντζο η παράδοση είναι συναρπαστική ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες της λίγκας της Αργεντινής, που αυτήν τη σεζόν έχουν μεγάλες φιλοδοξίες εντός κι εκτός συνόρων. Η Μπόκα Τζούνιορς έχει 65 νίκες, η Σαν Λορέντζο 75, ενώ 50 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Η Μπόκα Τζούνιορς έχει ρεκόρ 3-5-2 με 12-8 γκολ και 2-2-0 με 5-1 γκολ εντός έδρας. Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία, αφού στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα έμεινε στο 1-1 με την Μπαράκας Σεντράλ και την Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια. Τώρα, ψάχνει να επιστρέψει στις επιτυχίες αν και αξίζει να αναφέρουμε πως είναι αήττητη εδώ κι έξι αγωνιστικές στην Liga Profesional Argentina, με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Κι ενώ το μεταγραφικό πάρε – δώσε συνεχίζεται, εκείνη έχει το βλέμμα της στραμμένο και στο Copa Sudamericana μιας και προέρχεται από σημαντικό ματς με την Κρουζέιρο εντός έδρας, το οποίο κέρδισε 1-0 με γκολ του Καβάνι στο 65’. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα.

Η Σαν Λορέντζο δεν τα πηγαίνει καλά στην Liga Profesional της Αργεντινής. Έχει ρεκόρ 1-4-4 με 5-8 γκολ και 1-1-2 με 2-3 γκολ εκτός έδρας. Τα ξημερώματα της Τετάρτης έπαιξε με την Ατλέτικο Μινέιρο εντός έδρας για τους «16» του Copa Libertadores και παραχώρησε 1-1. Σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε καλύτερη σε σύγκριση με κάποια από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της κι αυτό τη γεμίζει με αισιοδοξία για τη συνέχεια τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στη διεθνή διοργάνωση. Ο επαναληπτικός θα ακολουθήσει την προσεχή Τετάρτη. Τώρα, θα επιδιώξει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο απόδοσης κι απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*


Στο αγωνιστικό σκέλος του ντέρμπι Μπόκα Τζούνιορς – Σαν Λορέντζο το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με τη διαχείριση των δυνάμεών τους και του προσωπικού τους, μιας και προέρχονται από μεσοβδόμαδα ματς που ήταν πολύ απαιτητικά και υψηλού επιπέδου. Αναφορικά με τις ενδεκάδες τους, τόσο η Μπόκα Τζούνιορς όσο και η Σαν Λορέντζο αναμένεται να έχουν αλλαγές, αλλά και να είναι δυνατές, αφού η νίκη τους είναι απαραίτητη.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το να είναι το δεύτερο ημίχρονο αυτό με τα περισσότερα γκολ δίνεται στο 2,50** (από 2,25), ενώ το να κερδίσει η Μπόκα Τζούνιορς με μηδέν παθητικό πάει στο 3,10** (από 2,60). Με τη Σούπερ Ενίσχυση η νίκη της Μπόκα Τζούνιορς με Over 2,5 στον αγώνα προσφέρεται στο 4,15** (από 3,75) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες