12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΑΕΚ-ΟΦΗ με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

ΑΕΚ-ΟΦΗ με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/8/2024 00:02
Στην «Αγιά Σοφιά» η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League. Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να μπει δυνατά στη μάχη του νέου πρωταθλήματος όπου ο στόχος της είναι να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο ΟΦΗ στοχεύει να εμφανιστεί ανταγωνιστικός απέναντι σε μια από τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ο άσος της ΑΕΚ προσφέρεται στο 1,21** με το διπλό του ΟΦΗ να βρίσκεται στο 12,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη η επιλογή του Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό γεγονός.SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στο ΑΕΚ – ΟΦΗ τα στατιστικά και η παράδοση στέκονται με το μέρος της ΑΕΚ, που παρουσιάζεται ως δυνατή διεκδικήτρια του τίτλου. Στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις της με τον ΟΦΗ η ΑΕΚ έχει τρεις νίκες, ο ΟΦΗ δύο, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Στα 4 τελευταία παιχνίδια τους με γηπεδούχο την ΑΕΚ τα αποτελέσματα ήταν Over 2,5 γκολ. Στα δύο πιο πρόσφατα, η ΑΕΚ νίκησε αμφότερα με 3-0. Πάντως, στα 4 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας τα αποτελέσματα ήταν no goal.

Η ΑΕΚ μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα έχοντας γυρίσει σελίδα στο διοικητικό σκέλος και θέλοντας να επιστρέψει στην κορυφή της Super League. Έκανε ηχηρές μεταγραφές που την ενίσχυσαν μεσοεπιθετικά, αλλά στην Ευρώπη εμφανίστηκαν αμυντικά κενά και αυτό προκάλεσε αμφιβολίες για το αν έχει όσα χρειάζεται για να φτάσει εκεί που θέλει. Στο Κόνφερενς Λιγκ ξεκίνησε με πρόκριση επί της Ίντερ Κλουμπ ντ' Εσκάλδες. Νίκησε με 4-3 στο α' ματς και με 4-0 στο δεύτερο, ενώ στη συνέχεια έπαιξε με τη Νόα. Ηττήθηκε 3-1 στην Αρμενία και νίκησε 1-0 την Πέμπτη που μας πέρασε, γνωρίζοντας έτσι τον αποκλεισμό λόγω της διαφοράς τερμάτων.

Ο ΟΦΗ, από την πλευρά του, αφού εξασφάλισε την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία την περασμένη σεζόν, τώρα, μπαίνει σε αυτή με μεγάλες φιλοδοξίες. Σαφώς η προτεραιότητα είναι να μην κινδυνεύσει η παρουσία του στη Super League. Εποφθαλμιά τα play off για τις θέσεις 5-8, αν ευνοήσουν οι συγκυρίες, ενώ θέλει να τα πάει καλά και στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Γι' αυτό και έκανε οκτώ πολύ καλές μεταγραφές και πήρε παίκτες με παραστάσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, που ελπίζει να τον βοηθήσουν να πετύχει όσα θέλει. Στο μεταξύ, οι αποδόσεις στα μακροχρόνια στοιχήματα του ΟΦΗ στην πλατφόρμα της Betsson είναι άκρως ελκυστικές.

To ποιος θα είναι ο νικητής της Super League είναι στοίχημα με συναρπαστικές αποδόσεις. Πριν από τη σέντρα του πρώτου αγώνα της, η ΑΕΚ είναι το δεύτερο μεγάλο φαβορί και πληρώνει 3,05** να σηκώσει το τρόπαιο, με τον Ολυμπιακό στο 2,25** στην πλατφόρμα της Betsson. Ακολουθούν ο ΠΑΟΚ με 5,25** και ο Παναθηναϊκός στο 6,00**.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Στο αγωνιστικό σκέλος της σπουδαίας αναμέτρησης ΑΕΚ – ΟΦΗ το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερο αγωνιστικό ρυθμό και φυσικά τη δύναμη της έδρας της. Ο ΟΦΗ, από την πλευρά του, θα παίξει έξυπνα για να μπορέσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις στο ΑΕΚ – ΟΦΗ θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ καλείται να διαχειριστεί την ψυχολογία της μετά από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ενώ ο ΟΦΗ δεν έχει πολύ σημαντικά προβλήματα. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2,05**, ενώ το N/G δίνεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες