1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Επίσημο: Ανέλαβε την Λαμία ο Σατσιάς

Επίσημο: Ανέλαβε την Λαμία ο Σατσιάς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/6/2024 01:05
Η Λαμία ανακοίνωσε την πρόσληψή του Μαρίνου Σατσιά για τη θέση του προπονητή, με τον 46χρονο Κύπριο τεχνικό να βρισκόταν μέχρι πρότινος στον πάγκο του Εθνικού Άχνας.

Ο Μαρίνος Σατσιάς είναι ο διάδοχος του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο της Λαμίας.

Ο Κύπριος τεχνικός που μέχρι πρότινος δούλευε στον Εθνικό Άχνας, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε μεταξύ άλλων σε Καρμιώτισσα, Παραλίμνι, Δόξα Κατωκοπιάς και Ερμή Αραδίππου, ενώ στα πρώτα του βήματα ήταν βοηθός προπονητή του ΑΠΟΕΛ. το 2020 υπήρξε και ομοσπονδιακός προπονητής της Κ16 της Κύπρου.Όπως σημειώνει το soccerbase.gr, ο Μαρίνος Σατσιάς θα είναι ο δεύτερος μόλις Κύπριος προπονητής στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρώτος ήταν ο Νίκι Παπαβασιλείου στον Πανιώνιο την περίοδο 2019-20. Ως υπηρεσιακοί έχουν καθίσει σε πάγκο και οι Γιώργος Παντζιαράς και Δώρος Κλεοβούλου.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του νέου προπονητή της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον 46χρονο Κύπριο προπονητή Μαρίνο Σατσιά, ο οποίος μέχρι πρότινος καθόταν στον πάγκο του Εθνικού Άχνας.

Ο έμπειρος προπονητής έχει περάσει επίσης από τους πάγκους της Καρμιώτισσας, του Παραλιμνίου, της Δόξας Κατωκοπιάς, του Ερμή Αραδίππου, της Αναγέννησης Δερύνειας, της Ομόνοιας Αραδίππου, του Εθνικού Λατσιών, αλλά και του ΑΠΟΕΛ ως βοηθός προπονητής, ενώ το 2020 υπήρξε και ομοσπονδιακός προπονητής της Κ16 της Κύπρου.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο κ. Μαρίνος Σατσιάς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας της Λαμίας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα να αφήσω την Κύπρο και να έρθω να εργαστώ στην Ελλάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Παπαϊωάννου, τον κ. Τσικνή και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και την ευκαιρία που μου δίνουν να οδηγήσω τη Λαμία στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Εύχομαι με την συμπαράσταση όλου του φίλαθλου κόσμου της πόλης, να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θα χτίσουμε μια καινούργια ομάδα που θα απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από νεαρούς ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό θα χρειαστεί υπομονή, επιμονή και διαρκής στήριξη από όλους!
»

Σχόλια

KYRVOG_1 11/6/2024 09:01

Μια ανακοινωση λες και πηρε τον Γκουαρδιολα η τον Μουρινιο. Τι λες ρε παιδι μου.... Πηρε τον Σατσια???? Επιτυχια μεγαλη...!!!!!

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες