1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Τελικός Europa Conference League: Με Super Ενισχυμένη στον Ελ Κααμπί για την κατάκτηση του Ολυμπιακού

Τελικός Europa Conference League: Με Super Ενισχυμένη στον Ελ Κααμπί για την κατάκτηση του Ολυμπιακού

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/5/2024 14:53
Με τη φόρα του Ελ Κααμπί, έτοιμος να γράψει ιστορία ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φιορεντίνα! Ανάλυση και προγνωστικά.

Ραντεβού με την ιστορία έχει το βράδυ της Τετάρτης (22:00) ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League! Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν μια «τρελή» κούρσα στη διοργάνωση, απέκλεισαν κατά σειρά Φερεντσβάρος, Μακάμπι, Φενέρμπαχτσε και Άστον Βίλα, έτσι έχουν την ευκαιρία να γίνουν η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά τρόπαιο της UEFA σε επίπεδο ανδρών.

Η προετοιμασία κύλησε ομαλά και δίχως απρόοπτα τις τελευταίες μέρες για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ, που εκτός από χιλιάδες οπαδούς θα έχει στο πλευρό της και πολλές σπουδαίες προσωπικότητες του μακρινού ή πρόσφατου παρελθόντος, όπως οι Βαλβέρδε, Μάρκο Σίλβα και Καρβαλιάλ που θα δώσουν το παρών στον τελικό.Σε διάταξη 4-3-3 αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός και σε σχέση με τα συνήθη πρόσωπα της ενδεκάδας, ερωτηματικό είναι η ετοιμότητα του Ορτέγκα. Αν δεν προκριθεί η λύση του Αργεντίνου μπακ, Κίνι και Ρίτσαρντς διεκδικούν τη θέση του. Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ιμπόρα, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Κααμπί οι υπόλοιποι δέκα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Με τον Μαροκινό φορ να κάνει εκπληκτική σεζόν, φιγουράροντας ως ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης!

Super Ενισχυμένη Over 0.5 προσπάθεια στην εστία Ελ Κααμπί & κατάκτηση Ολυμπιακού, 3.45 από 2.77

Η Φιορεντίνα παίζει σε δεύτερο τελικό, μετά τον περσινό χαμένο απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Απέκλεισε τις Μακάμπι Χάιφα, Βικτόρια Πλζεν και Μπριζ στη νοκ άουτ φάση, όλες οριακές προκρίσεις σε παιχνίδια που κρίθηκαν στο γκολ. Είναι σκληρή ομάδα, με προσωπικότητα, ποιότητα από τη μέση και μπροστά αλλά και ανασταλτικές... αρρυθμίες.

Βλέπεις τον τελικό στη Stoiximan με τριπλή προσφορά* γνωριμίας που περιλαμβάνει και Cosmote TV!

Τερμάτισε 8η στη Serie A και πήρε το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο που οδηγεί στο επόμενο Conference League. Την βολεύει το σετ παιχνίδι και δυσκολεύεται όταν ο αντίπαλος ανεβάζει το τέμπο. Ο ατόπερ Μιλένκοβιτς, ο δεξιός μπακ Ντοντό, οι μέσοι Αρτούρ, Λόπεζ, ο εξτρέμ Γκονζάλες και ο φορ Μπελτράν ξεωρίζουν στο ρόστερ της.

Ο σπουδαίος τελικός παίζει στη Stoiximan με Mission που σου φέρνει και σπουδαία ανταμοιβή*.

Ανυπομονησία, ενθουσιασμός και μομέντουμ είναι στην πλευρά του Ολυμπιακού, που ξέρει ότι μπορεί να γράψει ιστορία στην ΑΕΚ Arena. Έχει την αυτοπεποίθηση και παίκτες με προσωπικότητα, όπως οι Κάρμο, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί, που μπορούν να σπρώξουν τους υπόλοιπους.

Η Φιορεντίνα είναι σκληρή ομάδα ωστόσο και δεν θέλει να χάσει δεύτερο σερί τελικό. Φαβορί οι Ιταλοί, εντούτοις ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως ανταποκρίνεται άψογα στον ρόλο του αουτσάιντερ. Το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ & Goal/Goal & Να σκοράρει ο Ελ Κααμπί σε απόδοση 4.55 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Στοιχηματικές πλατφόρμες