2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Αργεντινή-Εκουαδόρ με Bet Builder και Live Stream στην Betsson

Αργεντινή-Εκουαδόρ με Bet Builder και Live Stream στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/7/2024 00:30
Ανοίγει η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Copa America 2024 με συναρπαστικό ματς Αργεντινή – Εκουαδόρ (04:00) στο «NRG Stadium» του Χιούστον στις ΗΠΑ. Η Αργεντινή θέλει να συνεχίσει την υπεράσπιση του τίτλου της, ενώ το Εκουαδόρ να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθούν απευθείας πέναλτι, ενώ η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα παίξει στα ημιτελικά με όποια περάσει από το Βενεζουέλα – Καναδάς. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι συναρπαστικές και θα βρείτε αμέτρητες αγορές για στοίχημα. Ιδίως με το Copa America παίζει με Live Stream στην Betsson. Για το Αργεντινή – Εκουαδόρ οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στην «αλμπισελέστε».Ο άσος προσφέρεται στο 1,43** με το διπλό του Εκουαδόρ να βρίσκεται στο 9,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό γεγονός.

ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Αργεντινή – Εκουαδόρ τα προγνωστικά είναι ξεκάθαρα. Εξάλλου, τα στατιστικά της Αργεντινής είναι εντυπωσιακά, έχει εμπειρία, βάθος στο ρόστερ της και μια σαφέστατη ιδέα παιχνιδιού. Κι όλα αυτά πριν υπολογίσουμε την παράδοση (24-11-5) και το γεγονός πως μερικές ημέρες πριν την έναρξη του Copa America 2024 οι Αργεντινοί επικράτησαν του Εκουαδόρ με 1-0 σε φιλικό ματς.

Έτσι, η απλή πρόκριση της Αργεντινής δίνεται στο 1,23**, ενώ το να περάσει το Εκουαδόρ φτάνει στο 4,20** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Αργεντινή έκανε το τρία στα τρία στο γκρουπ Α του Copa America 2024. Νίκησε με 2-0 τον Καναδά, με 1-0 την Χιλή και με 2-0 το Περού. Πρωταγωνιστής στην πρώτη φάση ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες που πέτυχε τέσσερα γκολ σε τρία ματς. Με τον προπονητή Λιονέλ Σκαλόνι να μην έχει αποφασίσει αν θα παίξει αυτός βασικός ή ο Χουλιάν Άλβαρες, να σημειώσουμε ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνες για anytime scorer πληρώνει στο 2,40**.

Αυτός που αναμένεται να είναι βασικός είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και τον κράτησαν εκτός του ματς με το Περού. Επέστρεψε στις προπονήσεις και ψάχνει να ανοίξει λογαριασμό. Κόντρα στο Εκουαδόρ έχει έξι γκολ στα έξι τελευταία ματς απέναντι του και επτά τέρματα σε 10 συναντήσεις στο σύνολο. Το να ανοίξει το σκορ ο Μέσι δίνεται στο 4,20**. Παράλληλα, το combo νίκη της Αργεντινής, Over 2,5 γκολ και anytime scorer τον Μέσι προσφέρεται στο 3,85**. Ωστόσο, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια έχει και εντυπωσιακή άμυνα στο Copa America 2024. Το να φέρει το αγαπημένο της ακριβές σκορ 2-0 βρίσκεται στο 5,60**.

ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ 1.000.000€. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Το Εκουαδόρ, από την άλλη, από το Μουντιάλ 2022 και μετά κάνει μια νέα προσπάθεια που έχει αποφέρει καρπούς καθώς συνδυάζει νιάτα και εμπειρία και εκμεταλλεύεται το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί παίκτες του σε σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες. Ξεχωρίζουν φυσικά, ο αμυντικός της Λεβερκούζεν, Πιέρο Ινκαπιέ, καθώς κι ο χαφ της Τσέλσι, Μοϊσές Καϊσέδο. Στο Copa America 2024 αν και άρχισε με ήττα απέναντι στη Βενεζουέλα (2-1), έβγαλε αντίδραση στη συνέχεια. Νίκησε με 3-1 την Τζαμάικα κι έφερε 0-0 με το Μεξικό. Ο προπονητής Φέλιξ Σάντεθ έχει επιχειρεί να «χτίσει» μια ομάδα που να μπορεί να διαχειριστεί διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού. Αυτό που εντυπωσιάζει με το Εκουαδόρ είναι η ικανότητά του στις αντεπιθέσεις. Έτσι, συναντάμε το goal/goal το 2,67** και το Over 2,5 γκολ στο 2,36**, ενώ το ενδεχόμενο να ανοίξει το σκορ το Εκουαδόρ δίνεται στο 4,35** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες