4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Sportingbet - Σούπερ έπαθλα* στο Europa Conference League!

Sportingbet - Σούπερ έπαθλα* στο Europa Conference League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/5/2024 12:29
Ένα βήμα πριν το πρώτο… σκαλί του Europa Conference League βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Φιορεντίνα στην “AEK Arena” με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Sportingbet - Build A Bet* στο Europa Conference League!

Με ένα όνειρο τρελό

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος κοντράρεται με την Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση, καθώς εάν κατακτήσουν το τρόπαιο θα γίνουν η πρώτη ποδοσφαιρική ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο που θα το έχει καταφέρει. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ με την ψυχολογία στα ύψη και τους 9.000 φίλους που θα έχει στις κερκίδες της “ΑΕΚ Αrena” θα επιδιώξει να επιβάλει τον ρυθμό της από το πρώτο σφύριγμα και θα ψάξει το γρήγορο γκολ που θα βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση του πολυπόθητου κυπέλλου. Στα αγωνιστικά, δεν αναμένονται εκπλήξεις από τον Ισπανό τεχνικό. Φανέλα βασικού θα πάρει ξανά ο Ιμπόρα, ο οποίος είναι καταλυτικός τον τελευταίο καιρό για τους Πειραιώτες. Δεύτερη συνεχόμενη απόπειρα είναι η αποψινή για την Φιορεντίνα να πάρει στο «σπίτι» της το τρόπαιο του Europa Conference League. Πέρσι, οι «βιόλα» δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Γουέστ Χαμ και φέτος έχουν ως στόχο να μην επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο μόνος που δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού είναι ο βασικός εξτρέμ Σοτίλ. Στο 6.00 η Ενισχυμένη Απόδοση στην Sportingbet να σκοράρει πρώτος στην αναμέτρηση ο Ελ Κααμπί.Sportingbet - Ειδικά για κάθε φάση στο Europa Conference League!

Η «ερυθρόλευκη» πορεία έως τον τελικό

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στις νοκ – άουτ φάσεις του Europa Conference League μέσω της 3ης θέσης από τον 1ο όμιλο του Europa League. Στα Play-Off απέκλεισε την Φερεντσβάρος με σκορ 1-0 και στις δύο αναμετρήσεις. Στους «16» χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή του… αιώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ηττήθηκε με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επικράτησε με 6-1 στον επαναληπτικό που διεξήχθη στην έδρα της Μπάτσκα Τόπόλα. Στους «8», επόμενος αντίπαλος ήταν η Φενερμπαχτσέ. Οι Πειραιώτες πήραν προβάδισμα πρόκρισης με σκορ 3-2 εντός έδρας και στην Τουρκία χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι και έναν εκπληκτικό Τζολάκη. Τελευταίος αντίπαλος η Άστον Βίλα. Με επιβλητική εμφάνιση η ομάδα του Μεντιλίμπαρ… άλωσε το “Villa Park” με 4-2 και στον επαναληπτικό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Άγγλους, νικώντας με 2-0. Σε απόδοση 2.05 στην Sportingbet η κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες