5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μεντιλίμπαρ: «Η ανατροπή με τη Μακάμπι έδειξε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε, υπάρχει δίψα για το τρόπαιο»

Μεντιλίμπαρ: «Η ανατροπή με τη Μακάμπι έδειξε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε, υπάρχει δίψα για το τρόπαιο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/5/2024 19:23
Μεγάλη δίψα και κίνητρο δήλωσε πως βλέπει στους παίκτες του ενόψει του αυριανού (29/5) τελικού του Κόνφερενς Λιγκ με τη Φιορεντίνα στην «OPAP Arena», ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον ιστορικό αγώνα των «ερυθρόλευκων», αναφέροντας πως είναι ήρεμος, ενώ τόνισε ότι η πορεία των Πειραιωτών στο Κόνφερενς ήταν ένας μαραθώνιος και τώρα η ομάδα του είναι στο τέλος της διαδρομής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ:Για τις ομοιότητες εν συγκρίσει με τη Σεβίλλη: «Είναι μεγάλη ομοιότητα πώς φτάσαμε εδώ, όλοι γνωρίζουν την ιστορία, Διαφορετική η κατάσταση, δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε».

Για Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί: «Έχουμε δύο κεντρικούς επιθετικούς που είναι από το Μαρόκο, μας έχουν βοηθήσει. Ειδικά ο Αγιούμπ μας έχει φέρει μέχρι εδώ, έβαλε πέντε γκολ στα ημιτελικά, προσφέρει πολλά στο να καταφέρουμε να είμαστε εδώ».

Για τον Ροντινέι: «Είναι καλό να έχεις τέτοιες προσωπικότητες στην ομάδα, μέσα σε αυτές τις συνθήκες είμαστε όλοι χαρούμενοι. Αυτή την στιγμή είναι ένας άνθρωπος που δεν σταματάει να χαμογελάει και είναι όμορφη ατμόσφαιρα για τα αποδυτήρια».

Για το αν έχει στραμμένη την προσοχή του σε κάποιον παίκτη της Φιορεντίνα: «Έχουμε άλλους δέκα που προσέχει η Φιορεντίνα. Είναι πολύτιμος παίκτης ο Ελ Κααμπί, όλοι τον προσέχουν. Η Φιορεντίνα, όπως και εμείς, προσέχουμε και τους 11 παίκτες που θα είναι στον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι μπορεί να πει σ' έναν τελικό στους παίκτες του: «Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι, θα ήταν λάθος να αλλάξουμε το οτιδήποτε, είναι το τελευταίο παιχνίδι, να το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα άλλα παιχνίδια, γιατί έτσι φτάσαμε εδώ».

Για το αν βλέπει την ίδια φλόγα στους παίκτες του σε σχέση με τη Σεβίλλη πέρσι: «Δεν είμαι τόσο παρατηρητικός, είδα την χθεσινή προπόνηση που ήταν καλή, βλέπω την όρεξη και το κίνητρο, να πιστεύουν πως ό,τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα είναι καλό. Φυσικά υπάρχει το κίνητρο, η δίψα, θα ήταν ανόητος κάποιος να μην θέλει να παίξει αυτό το παιχνίδι, όλοι τα δίνουν όλα, όπως στην χθεσινή προπόνηση. Περιμένω να δω και σήμερα το ίδιο, όλοι θα τα δώσουν όλα, είναι γεμάτοι ενθουσιασμό και κίνητρο».

Για την ανατροπή με τη Μακάμπι: «Εκείνο το παιχνίδι απέδειξε στους εαυτούς μας για τι είμαστε ικανοί. Υπάρχει ένα πριν και μετά από αυτό το παιχνίδι. Στο ημίχρονο πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό το παιχνίδι μας έδειξε τη δύναμη και τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το πώς αισθάνεται: «Είμαι ήρεμος, περιμένω την τελευταία προπόνηση, έχουμε όλη την ομάδα πλήρη, ελπίζω να μην συμβεί κάτι στην τελευταία προπόνηση. Λογικά αύριο πριν από το παιχνίδι θα νιώσω κάποια ανησυχία».

Για τις συνήθειές του και τι τρώει (ο Αντσελότι είπε ότι τρώει μπρόκολο): «Δεν θυμάμαι τι έφαγα πέρσι, σήμερα θα έχω πολλές επιλογές, μακαρόνια για παράδειγμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν τρώω πολύ».

Για το τι τίτλο θα έβαζε στην διαδρομή του και για τα πλάνα του: «Ναι έχω αποφασίσει για το πλάνο, σκεπτόμενος ότι δεν θα συμβεί κάτι σήμερα. Η διαδρομή μας είναι μαραθώνιος, είχαμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, έχουμε γυρίσει όλη την Ευρώπη, όλα αυτά και οι πολλές διαφορετικές στιγμές, περιγράφονται ως μαραθώνιος και τώρα είμαστε στο τέλος της διαδρομής».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες