5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μπέος: «Πού αδικήθηκαν οι Αρειανοί στον τελικό; Το σκέφτομαι για πρόεδρος της Super League»

Μπέος: «Πού αδικήθηκαν οι Αρειανοί στον τελικό; Το σκέφτομαι για πρόεδρος της Super League»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/5/2024 18:23
Στον επεισοδιακό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αναφέρθηκε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο ιδιοκτήτης του Βόλου υπογράμμισε πως η Στεφανί Φραπάρ που διηύθυνε τον εν λόγω αγώνα έκανε μεν λάθη αλλά όχι εσκεμμένα εις βάρος κάποιας πλευράς, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, όπως επίσης και για το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία της Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στον «Metropolis»:Για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την μεγάλη επιτυχία που κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Για το αν θα κατέβει για πρόεδρος στη Super League: «Εγώ δεν ανακοίνωσα εάν θα κατέβω στην προεδρία της Λίγκας. Είναι μία σκέψη, δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Από την άλλη εβδομάδα θα την ανακοινώσω. Μου βάζεις δύσκολα, είναι πολλά τα ερωτηματικά. Θέλω να απεγκλωβιστώ. Θέλω να φύγω από το ποδόσφαιρο και να συνεχίσει η ομάδα του Βόλου την πορεία της, αλλά εάν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον επιχειρηματία; Να το διαλύσουμε; Όχι βέβαια. Ο Βόλος ως ποδοσφαιρική ομάδα βγάζει υγεία. Εχει 360 παιδάκια, έχει 50 εργαζόμενους, είναι μία ομάδα που βγάζει υγεία».

Για τη φωτιά στο γήπεδο του Άρη: «Θέλω να ρωτήσω: Τι γίνεται εκεί; Εδώ είναι δύο πράγματα, ή υπάρχει δυσαρέσκεια για τη διοίκηση του Άρη για τον εμπρησμό ή υπάρχει κάτι άλλο. Θα το βρουν οι αρχές».

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Για ποια αδικία μιλούν οι Αρειανοί; Να κατέβει ένας Αρειανός και να μου πει, πού τους αδίκησε η διαιτητής. Ηταν μέτρια η διαιτητής. Δεν είχε όμως πρόθεση. Έκανε λάθη και στις δύο πλευρές. Στο παιχνίδι έπαιξαν ποδόσφαιρο επιπέδου δεύτερης εθνικής και κάτω και οι δύο ομάδες. Και κάθονται και λένε διάφορα. Το να κυνηγάς μία γυναίκα διαιτητή φορώντας σκαρπίνι και να γράφουν τα μάτριξ: “γκολ στον σεξισμό” και να βλέπεις τον Καρυπίδη να την κυνηγά την Φραπάρ, δεν είναι και το καλύτερο. Έτσι δεν είναι; Εκτός κι αν κάνω λάθος. Βρε…. Καραμήτρο πού πας; Δεν ντρέπεσαι λίγο;

Ηταν τυχερός ο Παναθηναϊκός που έβαλε γκολ στο 96ο λεπτό. Θα πω ότι δεν ήταν κάρτα, η δεύτερη που δέχθηκε ο Νταρίντα. Όπως δεν ήταν και του Κώτσιρα. Ηταν κάρτες όμως αυτές που έδειξε ο Ισραηλινός διαιτητής στον Μιχαηλίδη του ΠΑΟΚ στο προηγούμενο ματς;. Αλήθεια, αναρωτιέται κανείς: Ποιος ήταν ο καλύτερος διαιτητής; Ο διαιτητής από τα Σκόπια στο Άρης - Παναθηναϊκός; Ή η Γαλλίδα στον τελικό του Κυπέλλου; Ηταν λάθος γενικά. Δεν ξέρω πώς θα γλιτώσουν στον Άρη την τιμωρία. Μιλάμε όμως για μία ομάδα που δεν έπρεπε να συμμετέχει στην δυσφήμηση του αθλήματος. Κινδυνεύει ο Άρης με βαριά τιμωρία,. Και θα έχει και συνέχεια. Δεν μπορεί να γλιτώσει. Και οι παίκτες δεν είναι άμοιροι των ευθυνών. Είναι ξεκάθαρη η διάταξη στον ΚΑΠ»
.

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Πριν από δύο μήνες δεν σας τα είπα; Επίσημα θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ ο Μάκης Γκαγκάτσης. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι αντίπαλός του. Τι θα κάνουν πραξικόπημα; Θα επιβάλουν; Πώς θα το κάνουν; Θα ψηφίσουν οι ενώσεις και οι ομάδες. Εάν θα κατέβει κάποιος από την άλλη πλευρά, δεν το γνωρίζω. Ο Μελισσανίδης ξέρω ότι τηρεί τον λόγο του. Αυτό κάνει μέχρι αυτή την στιγμή. Εμείς είμαστε εδώ για να τον προστατεύσουμε τον πρόεδρο. Και θα έχει την εκτελεστική επιτροπή δική του, και την ευθύνη των πράξεων του. Πήγαν τον Ζαγοράκη που δεν μπορούσε να πάρει μία απόφαση σε πέντε μήνες;

Είναι ευλογία που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο οι μεγαλομέτοχοι των 4 και επενδύουν. Και βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε υψηλό επίπεδο. Δεν μπορεί να συνεχιστεί όμως όλο αυτό, με Μάνταλους και περίεργους τύπους.

Όσο για το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, το έπαθλο θα το κατακτήσει η ομάδα που θέλει πιο πολύ. Πιστεύω ότι το θέλει περισσότερο ο Ολυμπιακός. Είναι καλό για την Ελλάδα. Εύχομαι και ελπίζω να το κατακτήσει. Εφόσον τα καταφέρει, τότε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αυξηθούν οι ομάδες της Ελλάδας στην Ευρώπη. Τώρα, επαναλαμβάνω όσον αφορά τις εκλογές στην ΕΠΟ, πως ο Μάκης Γκαγκάτσης θα έχει την στήριξή μου για να παίρνει σωστές αποφάσεις. Και να καθαρίσουν από το παρασκήνιο, όλοι οι άνθρωποι που ήταν εργαλεία. Αυτούς ελπίζω να τους καθαρίσει ο Μάκης»
.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες