Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Άρης - Ατρόμητος 1-3: Φοβεροί Περιστεριώτες ταπείνωσαν με «τριάρα» τους «κίτρινους

Άρης - Ατρόμητος 1-3: Φοβεροί Περιστεριώτες ταπείνωσαν με «τριάρα» τους «κίτρινους

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/11/2023 22:23
Ένας φοβερός και τρομερός Ατρόμητος διέλυσε τον Άρη με 3-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Περιστερίου με την πρόσληψη του Σάσα Ίλιτς αντί του Κρις Κόουλμαν αποδεικνύεται -τουλάχιστον προς το παρόν- ευεργετική, καθώς ο Σέρβος κόουτς έχει οδηγήσει σε δύο συνεχόμενες επιτυχίες το κλαμπ, την ώρα που μέχρι να πάρει τα ηνία δεν είχε χαμογελάσει ούτε μία φορά. Με αυτό το «τρίποντο» ο Ατρόμητος έφτασε στους 9 βαθμούς και συγκατοικεί στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Πανσερραϊκό.Από την άλλη οι «κίτρινοι» δεν μπόρεσαν να πάρουν μία τρίτη διαδοχική νίκη και παράλληλα αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον εξαγριωμένο κόσμο τους ο οποίος δεν μπορούσε να αποδεχθεί την τραγική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Άκη Μάντζιου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25' με τον Φριτζόνσον και στο 39' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Φαμπιάνο για το 1-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος έμοιαζε να κάνει ό,τι θέλει στο χορτάρι του «Κλεάνθης Βικελίδης» και στο 55' ο Βαλένσια με πέναλτι σκόραρε για το 1-2, πριν διαμορφώσει στο 77' ο Αγκιμπού Καμαρά το τελικό 1-3.

Ο Φριτζόνσον άνοιξε το σκορ και ο Φαμπιάνο επανέφερε την ισορροπία

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν ήταν καλό από άποψη ρυθμού και κόντρα στη ροή οι Περιστεριώτες ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 25', με τον Φριτζόνσον να εκτελεί σωστά μετά από πάσα του Ρομπάιγ.

Οι «κίτρινοι» έβγαλαν αντίδραση και βγήκαν μπροστά αναζητώντας την ισοφάριση. Στο 36' κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Κεσχρίντα στον Παναγίδη και ο Φαμπιάνο αρχικά είδε τον Τσιντώτα να αποκρούει όμως πήρε ο ίδιος το «ριμπάουντ» και έφερε το ματς στα ίσα ισοφαρίζοντας 1-1.

Δεν υπήρξαν άλλες ιδιαίτερες συγκινήσεις μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου και όλα ήταν «ανοιχτά».

Απόλυτος κυρίαρχος ο Ατρόμητος και... θρίαμβος

Στο δεύτερο μέρος όμως ο Ατρόμητος ήταν η μοναδική ομάδα που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά απείλησε με κεφαλιά του Τσακμάκη έπειτα από φάουλ του Κούντε στο 50' όμως αυτή ήταν απλώς η προειδοποιητική βολή.

Στο 53' ο Βερστράτε έκανε χέρι εντός περιοχής και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος καταλόγισε το πέναλτι. Δύο λεπτά μετά ο Βαλένσια εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα για το 1-2.

Θα περίμενε κανείς από τους παίκτες του Άκη Μάντζιου να βγάλουν αντίδραση όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Το... τελειωτικό χτύπημα από πλευράς φιλοξενούμενων ήρθε στο 77', με τον Αγκιμπού Καμαρά να κάνει ωραία κίνηση και σουτ για το 1-3.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς τα είχαν χαμένα κι άκουγαν και τους οπαδούς της ομάδας να τους αποδοκιμάζουν για την εμφάνισή τους.

Προς το φινάλε είχαν δύο καλές στιγμές για να μειώσουν όμως σε αμφότερες ο Τσιντώτας αντέδρασε σωστά και με δύο επεμβάσεις διατήρησε το τελικό 1-3.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτ (Τζούρασεκ 83'), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (Πάρντο 83'), Παναγίδης (Κάρλσον 68'), Μενέντες (Σαμόρα 59'), Μορόν

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ (Τσακμάκης 46'), Nτε Μποκ, Γκονζάλες (Κουέν 89'), Φριτζόνσον (Έρλινγκμαρκ 70'), Κούντε, Ρομπάϊγ (Αντζιέλσκι 70'), Καμαρά, Βαλένσια

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες