1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-1: «Χ»αμένοι και οι δύο

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-1: «Χ»αμένοι και οι δύο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2023 19:30
ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στους «Ζωσιμάδες» και μοιράστηκαν από ένα βαθμό που τους διατηρεί στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Κιάκος (50’) και Κόμπα (73’) τα γκολ, αποδοκιμασίες στο φινάλε από τον κόσμο των γηπεδούχων.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι ουραγών στα Ιωάννινα καθώς ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος έφεραν ισοπαλία 1-1 στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων».

Παιχνίδι χωρίς καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να είχαν πρώτο μέλημα να κρατήσουν το μηδέν. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ευτύχησε να προηγηθεί στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Κιάκο (50’) έπειτα από εξαιρετική κούρσα και σέντρα του Σόρια, όμως ο Βόλος έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 73’ με τον Κόμπα, ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά από σέντρα του Λούνα.Το σκορ παρέμεινε αμετάβλητο ως το φινάλε και αφήνει τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς, όσους έχει και ο Παναιτωλικός. Μετά το τελικό σφύριγμα ακολούθησαν αποδοκιμασίες από τον κόσμο των γηπεδούχων που ζήτησαν την αποχώρηση του Θανάση Στάικου.

Το ματς:


Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους αλλά όχι τον τρόπο για να απειλήσει, με τον Βόλο να κρατούσε χωρίς προβλήματα το μηδέν. Ουσιαστικά η κάθε ομάδα είχε από μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, και οι δύο από εκτελέσεις φάουλ των Κόντε (28’) και Μπερτόλιο (36’) αλλά οι δύο γκολκίπερ αντέδρασαν σωστά.

Το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 50ο λεπτό. Ο Σόρια έκανε εκπληκτική κούρσα 66 μέτρων από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Κιάκο ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα αντί να του δώσει μομέντουμ, τον έκανε αρκετά φοβικό, καθώς κλείστηκε στα μετόπισθεν και υπέπιπτε σε αρκετά λάθη. Ο Βόλος κέρδισε αρκετά μέτρα στο γήπεδο και στο 73’ βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης. Οι παίκτες του Μπράτσου άλλαξαν ωραία τη μπάλα, ο Λούνα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κομπά όντας ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι έφερε το σκορ στα ίσα.

Μετά την ισοφάριση οι γηπεδούχοι βγήκαν από το καβούκι τους και είχαν δύο σημαντικές φάσεις για να ανακτήσουν το προβάδισμα. Στο 74’ ο Ροσέρο έκανε τη σέντρα για τον Κόντε αλλά το τελείωμα του Ισπανού φορ από καλή θέση ήταν αρκετά άστοχο. Η επόμενη φάση ήρθε στο 90+1’ με τον Λεό να επιχειρεί σουτ υποχρεώνοντας τον Παπαδόπουλο σε επέμβαση.

Το 1-1 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα και αυτό αποτέλεσε το έναυσμα για έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο των γηπεδούχων.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ριέντστρα (79΄Γκάρο), Κιάκος (79΄Έφορντ), Παμλίδης (68΄Λιάσος), Ροσέρο (86΄Μπαπτίστ), Κόντε (86΄Μπάλαν).

Βόλος: Παπαδόπουλος, Τάχατος (67΄Κίτσος), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (68΄Κόμπα), Μπερτόγλιο, Ντέλετιτς (84΄Ενγκίν), Κορνέτ (68΄Μαχαίρας), Γκαρσία.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες