8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μαρτίνεθ: «Σήμερα ήταν αυτό που θέλαμε να δούμε»

Μαρτίνεθ: «Σήμερα ήταν αυτό που θέλαμε να δούμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2023 23:58
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο, τόνισε πως αυτό θέλει να βλέπει από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στη δουλειά που γίνεται ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να είναι ομάδα εντός και εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην Cosmote TV μετά την εμφατική νίκη επί του Ατρόμητου (4-0):Για την καλή εικόνα του Ολυμπιακού σ’ όλο το 90λεπτο: «Πραγματικά σήμερα ήταν αυτό που θέλαμε να δούμε. Είναι πολύ σημαντικό γιατί πριν τρεις μέρες είχαμε άλλο παιχνίδι. Αυτό δείχνει πως υπάρχει συνέπεια, υπάρχει επιμονή. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για την προσπάθεια τους. Καταφέραμε σήμερα να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για την εμφάνιση του Έζε στο ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα: «Είμαστε πολύ καλά οργανωμένη ομάδα βοηθάει πολύ τους καινούργιους παίκτες να προσαρμοστούν γρήγορα. Αυτό έχει να κάνει και με τον παίκτη που έρχεται αλλά όταν ο νέος παίκτης βρίσκει ένα δεμένο και οργανωμένο σύνολο, που είμαστε σε πολύ καλύτερο βαθμό σε σχέση με πριν τέσσερις εβδομάδες, νομίζω ότι τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα στην προσαρμογή. Και αυτό βοηθάει πολύ αυτό που είδαμε σήμερα. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην οργάνωση και την συνοχή της ομάδας, είμαστε μια ομάδα πραγματικά και αυτό δείχνει αυτό που είμαστε σήμερα. Δε θέλω να μιλήσω για έναν παίκτη. Ήταν πολύ σημαντική η απόδοση του Έζε αλλά είχαμε μια πολύ οργανωμένη επίθεση, καταπληκτική δουλειά από όλους τους επιθετικούς. Επίσης η ομάδα κατάφερε να κρατήσει για ακόμα μία φορά το μηδέν. Είχαμε γκολ, δοκάρι και για άλλη μία φορά θέλω να συγχαρώ την ομάδα. Ο Ατρόμητος είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, μία ομάδα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέραμε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο».

Για το αν φοβάται ότι θα χάσει κάποιον παίκτη στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου: «Ένας προπονητής ποτέ δεν είναι ήσυχος μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Μπορεί να πλησιάζει η ημερομηνία αλλά δεν είναι η ίδια σε όλες τις χώρες. Κρατάω το αποτέλεσμα σ’ ένα παιχνίδι που το περιμέναμε αρκετά δύσκολο για εμάς. Επιμένω ότι η πιο σημαντική μεταγραφή για μία ομάδα είναι η ομάδα. Αυτό μας βοηθάει να έχουμε καλά αποτελέσματα, να προσαρμόζονται γρήγορα οι νέοι παίκτες και να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες. Όλα μπορούν να συμβούν, ποτέ δε μπορούμε να ξέρουμε με ποιους θα καταλήξουμε, αλλά είναι πολύ σημαντικό που παίρνουμε αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε γιατί έχουμε ακόμα πράγματα και λεπτομέρειες να βελτιώσουμε. Κρατάμε τα αποτελέσματα και ότι είμαστε ομάδα. Η ομαδικότητα βοηθάει να αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε προβλήματα».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες