7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ 1948 1-0: Δεν ενθουσίασε αλλά έχει συνηθίσει να νικάει (video)

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ 1948 1-0: Δεν ενθουσίασε αλλά έχει συνηθίσει να νικάει (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/7/2023 20:58
Ο Παναθηναϊκός νίκησε και την ΤΣΣΚΑ 1948 με 1-0, φτάνοντας τις τέσσερις επιτυχίες σε ισάριθμους φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία.

Οι «πράσινοι» δεν είχαν την ίδια απόδοση με άλλες αναμετρήσεις, όμως έδειξαν ξανά κάποια καλά στοιχεία, με τον Καλοσκάμη να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού έπειτα από υπέροχη κίνηση και σέντρα του Μπερνάρντ.

Το συμβάν που επισκίασε τα πάντα στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο του φιλικού αγώνα δεν ήταν το γκολ που σημείωσε η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά ο τραυματισμός του Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος γλίτωσε πάντως τα χειρότερα και θα μείνει εκτός δράσης για δύο ημέρες.


Από εκεί και πέρα είναι αλήθεια ότι δεν υπήρξαν αρκετές ενδιαφέρουσες στιγμές, ενώ δεν έλειψαν τα νεύρα, με τον Πέρεθ να τα βάζει με αντίπαλό του λόγω ενός σκληρού μαρκαρίσματος.



Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου οι «πράσινοι» δημιούργησαν μία υποψία καλής στιγμής, χωρίς να μπορέσει να τελειώσει τη φάση σωστά μέσα από την περιοχή ο Κλέινχεϊσλερ.



Τελικά στο 39' το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ. Ο Μαντσίνι κινήθηκε από τα δεξιά κι έδωσε την μπάλα στον Μπερνάρντ, με τον Βραζιλιάνο να ξεφεύγει με «μαγική» ενέργεια και να πραγματοποιεί μία «ξυραφένια» παράλληλη σέντρα. Ο Καλοσκάμης μπήκε στη φάση και με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.



Στην επανάληψη όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτού του είδους τις αναμετρήσεις, ο ρυθμός έπεσε και οι πολλές αλλαγές δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο.

Η απόδοση του Παναθηναϊκού έπεσε κατακόρυφα και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν δημιούργησε καμία σημαντική φάση, ενώ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο κι ανησύχησε σε δύο-τρεις περιπτώσεις.

Παρ' όλα αυτά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και το 1-0 έμεινε έως το φινάλε, με το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επικρατεί.

Πλέον οι «πράσινοι» θα δώσουν ακόμα ένα φιλικό επί αυστριακού εδάφους την προσεχή Κυριακή (9/7, 19.00), αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ Λάρνακας και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν (46’ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης (63’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (18’ Σιδεράς, 80’ Μάγκνουσον), Φίκαϊ (71’ Κάτρης), Χουάνκαρ (71’ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (71’ Τσόκαϊ), Κλέινχεϊσλερ (80’ Φρόκου), Μπέρνάρ (62’ Καμπετσής), Μαντσίνι (62’ Αϊτόρ), Σπόραρ (73’ Μπιλάλ), Καλοσκάμης (46’ Τζούρισιτς).

ΤΣΣΚΑ 1948: Ναούμοφ (46’ Γκάνεφ), Γκουρίστα (70’ Ενγκουιντά), Πετρόφ (70’ Βιγιάτσκι), Χέλιτον Ντος Σάντος (70’ Τσόνκοφ), Ραπνουίλ (70’ Τόνεφ), Τσότσεφ (65’ Πίσκεβιτς), Τσένοφ, Καραγκαρέν (65’ Ουμαρμπάεφ), Βούτοφ (70’ Στόιτσκοφ), Ολιβέιρα Ντος Σάντος (70’ ΡΚίριλοφ), Γιόσκοφ (70’ Ρούσεφ).

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες