3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Golden 21: Η ατυχία μας... χτύπησε την πόρτα

Golden 21: Η ατυχία μας... χτύπησε την πόρτα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
21/3/2022 14:15
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον από αυτήν την εβδομάδα τα 21 γκολ από χρυσάφι κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 42.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση. Οι συντάκτες του Agones.gr -όπως και πολλές χιλιάδες ακόμα- έδωσαν κι εκείνοι τα προγνωστικά τους, φτάνοντας για ακόμα μία φορά κοντά στην επιτυχία, αλλά δίχως τελικά να τα καταφέρουν. Ο ένας από τους τρεις πλησίασε πολύ στην... πηγή δίχως να πιει πάντως νερό.

Ο Δημήτρης Ρήγας είδε στα πρώτα έξι ματς που επέλεξε να σημειώνοντας 20 γκολ από χρυσάφι και περίμενε μόλις ακόμα ένα γκολ στο ματς της Μπενφίκα με την Εστορίλ. Οι «αετοί» παρά το γεγονός ότι έπαιξαν δίχως τον κορυφαίο τους επιθετικό Ντάρβιν Νούνιες, βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στο ξεκίνημα του ημιχρόνου. Το παιχνίδι «έσβησε» στη συνέχεια και όλα έδειχναν ότι ο συντάκτης μας θα επιβραβευόταν με 5 ευρώ Free Bet. Τελικά στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και το άθροισμα των 23 γκολ του στέρησε τη χαρά της επιτυχίας.

Από την πλευρά του ο Κώστς Καραγιαννόπουλος είδε κι αυτός να «καίγεται» από τα πολλά γκολ που σημειώθηκαν στους αγώνες του. Από την Παρασκευή ξεκίνησαν... ζεστές η Σασουόλο με τη Σπέτσια όμως το Σάββατο στα δύο ματς του δεν σημειώθηκαν αρκετά γκολ, κάτι που τον έκανε να ελπίζει δικαιολογημένα. Την Κυριακή «έβρεξε» γκολ σε όλα τα παιχνίδια και κάπως έτσι βρέθηκε στα 26 γκολ, ξεφεύγοντας αρκετά από το «μαγικό» 21.

Τέλος το... δρομολόγιο των επιλογών του Θάνου Τσαλουχίδη ήταν εντελώς διαφορετικά. Από το Σάββατο φάνηκε ότι τα τέσσερα γκολ που είχαν σημειωθεί συνολικά σε τέσσερα παιχνίδια, τον είχαν αφήσει στην ουσία εκτός στόχου. Την Κυριακή σημειώθηκαν πολλά τέρματα στα ματς του αλλά πλέον ήταν αργά. Με σύνολο 16 γκολ έμεινε κι αυτός μακριά από το 21, καθώς τον... πρόδωσαν οι ομάδες που εμπιστεύτηκε από Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία και Ολλανδία!

Πλέον ανανεώνουμε το... ραντεβού μας με το Golden 21 για τις επόμενες ημέρες όταν οι συντάκτες μας θα δώσουν εκ νέου τις προβλέψεις τους ελπίζοντας ότι θα πανηγυρίσουν όπου κι αν βρίσκονται το 21ο γκολ που θα σημειωθεί στα επτά παιχνίδια που θα έχουν προτείνει! Υπενθυμίζεται όμως ότι όποιος επιθυμεί, θα μπορεί να λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό του Golden 21 επιλέγοντας γι’ αυτήν την εβδομάδα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και όχι μόνο.

Στοιχηματικές πλατφόρμες