4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ο Ελάνγκα κράτησε όρθιους τους «Κόκκινους Διάβολους» (video)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ο Ελάνγκα κράτησε όρθιους τους «Κόκκινους Διάβολους» (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/2/2022 00:01
Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στην Μαδρίτη και θα λύσουν τις διαφορές τους στο «Ολντ Τράφορντ». Οι «ροχιμπλάνκος» προηγήθηκαν με τον Ζοάο Φέλιξ στο 7', είχαν δοκάρι πριν το τέλος του ημιχρόνου και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.

Η ποιότητα του Μπρούνο Φερνάντες όμως και το πλασέ του Ελάνγκα στο 80', έδωσαν την ισοπαλία στους «Κόκκινους Διάβολους» και μαζί ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Προβάδισμα η Ατλέτικο, ακίνδυνη η Γιουνάιτεντ

Η Ατλέτικο μπήκε με ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι, μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έβγαινε πρώτη στις περισσότερες μπάλες. Στο 7' μάλιστα άνοιξε το σκορ με μία πολύ ωραία κεφαλιά του Ζοάο Φέλιξ έπειτα από πάσα στην πλάτη της άμυνας του Λόντι αλλά δεν κλείστηκε στην άμυνα της.



Η Γιουνάιτεντ μπορεί να πήρε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Όμπλακ, ο Ρονάλντο αναγκαζόταν να έρθει προς το κέντρο για να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι. Οι Άγγλοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με ένα σουτ του Φερνάντες στο 17' που κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ, με τους Ισπανούς να βγαίνουν στην επίθεση με καλύτερες προϋποθέσεις.

Οι «ροχιμπλάνκος» επιτίθονταν κυρίως από τα αριστερά με τον Λόντι που ήταν σε αρκετά καλή μέρα. Ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν αυτός μάλιστα που σέντραρε στο 45' στην καρδιά της μικρής περιοχής με τον Βρσάλικο να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στο κεφάλι του Λίντελοφ και έπειτα στο δοκάρι του Ντε Χέα.

Η ποιότητα του Μπρούνο «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Ατλέτικο

Η εικόνα στην επανάληψη δεν ήταν διαφορετική, η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να βρει λύσεις για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Οι παίκτες του Σιμεόνε υπηρετούσαν πιστά το πλάνο τους και προσπαθούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις να γίνουν απειλητικοί. Οι γηπεδούχοι «ενόχλησαν» την εστία του Ντε Χέα με κάποια μακρινά σουτ τα οποία όμως δεν ήταν ιδιαίτερα ελπιδοφόρα, ο Ρονάλντο με ένα φάουλ στο 79' έστειλε τη μπάλα άουτ και ένα λεπτό μετά ήρθε η ισοφάριση.

Ο Μπρούνο Φερνάντες βρήκε με μία εξαιρετική κάθετη τον Ελάνγκ ο οποίος έφυγε απέναντι από τον Όμπλακ και τον πλάσαρε ιδανικά για το 1-1.



Η Ατλέτικο δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση και βγήκε μπροστά ψάχνοντας να πάρει ξανά το προβάδισμα και μάλιστα το «άγγιξε» με τον Γκριεζμάν στο 87'. Ο Γκριεζμάν βρήκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι του Ντε Χέα. Ο Γάλλος επιθετικός πάντως ίσως να ήταν εκτεθειμένος, ο VAR δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στην Γιουνάιτεντ όταν ο Λίνγκαρντ πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και έπιασε το σουτ όμως ο Όμπλακ είχε σωστή θέση και απομάκρυνε.

Η Γιουνάιτεντ πήρε αυτό που ήθελε στο τέλος από το παιχνίδι με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού, ενώ η Ατλέτικο δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το προβάδισμα της.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες