6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από την «πλατεία» ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από την «πλατεία» ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2016 22:28
Με γκολ των Μποτία (15’) και Μιλιβόγιεβιτς (64’), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ένταση και αρκετά νεύρα στο παιχνίδι, από μια αποβολή για κάθε ομάδα (76’ Ρέτσος, 88’ Βλάχος).

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (3-0), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή και πλέον ετοιμάζεται για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια με Αστάνα (20/10) και ΠΑΟΚ (23/10).Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο πέτυχε δύο γκολ από στημένες φάσεις, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δικαιολογημένα παράπονα για δύο λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ (η πρώτη δευτερόλεπτα πριν το πρώτο γκολ). Γενικότερα, η διαιτησία του Λαμπρόπουλο και των βοηθών ήταν πολύ κακή, με τον Έλληνα διαιτητή να χάνει τον έλεγχο και το ματς να μετατρέπεται από ένα σημείο σε… ροντέο.

Ο Πανιώνιος είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 4ο λεπτό, με τον Καπίνο να διώχνει σωτήρια το πλασέ του Μασούρα. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 10’, με τον Σεμπά να κάνει προσπάθεια για σέντρα βλέποντας τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι!

Η φάση για την οποία φωνάζουν περισσότερο στον Πανιώνιο ήρθε στο 13'. Ο Μασούντ έβγαλε κάθετη για τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος έβγαινε μόνος του απέναντι στον Καπίνο, ωστόσο ο βοηθός σήκωσε λανθασμένα τη σημαία για οφσάιντ. Ένα λεπτό μετά, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Μάριν εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Μποτία ολομόναχος με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα

Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, αφού καμία ομάδα δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις μέχρι το ημίχρονο. Οι «κυανέρυθροι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο 35’ για δεύτερη κίτρινη στον Ρέτσο, θεωρώντας ότι χτύπησε σκόπιμα τον Φούντα. Ο παίκτης του Ολυμπιακού έμεινε στο ματς και στο 60’ έφτασε κοντά στο να χριστεί σκόρερ, αστοχώντας με κοντινό πλασέ έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Ελιονούσι.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και στο 64’ πέτυχαν δεύτερο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγιεβιτς. Βέβαια υπήρχε θέμα με το σημείο που στήθηκε το τείχος από τον Λαμπρόπουλο, καθώς ήταν τοποθετημένο αρκετά πιο μακριά! Ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να απειλήσει και στο 71’ ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το τρίτο γκολ, με τη σέντρα του Τσόρι να σταματά στο δοκάρι.

Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι έγινε… ροντέο αφού σε κάθε μαρκάρισμα υπήρχαν διαμαρτυρίες και νεύρα από τις δυο πλευρές. Στο 75' ο Ρέτσος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Φούντα, ενώ και ο Βλάχος είδε κόκκινη στο 88' για τράβηγμα στον Τσόρι. Λίγο νωρίτερα, ο Λαμπρόπουλος διέκοψε το παιχνίδι σε μία φάση που ο Μασούντ προσποιήθηκε ότι τον χτύπησε ο Τσόρι και έπεσε εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έπεσαν και κάποια αντικείμενα από την εξέδρα. Ποδόσφαιρο στο τελευταίο 20λεπτο δεν είδαμε και το 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού έμεινε μέχρι το φινάλε…

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες