4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόλος ΝΠΣ - Λεβαδειακός

15/10/2022 17:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 256
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 560 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λεβαδειακός - Βόλος ΝΠΣ στις 6/2/2023

Προϊστορία

6/2/2023 ΛεβαδειακόςΒόλος ΝΠΣ 0 - 3
15/10/2022 Βόλος ΝΠΣΛεβαδειακός 2 - 1
28/7/2022 ΛεβαδειακόςΒόλος ΝΠΣ 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 17,004 73.7%
X
€ 1,595 6.9%
2
€ 4,469 19.4%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 17:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

155 ψήφοι:

Ειδήσεις

5

Σουτ στην εστία

8

8

Σουτ εκτός εστίας

1

64%

Κατοχή μπάλας

36%

1

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

11

Κόρνερ

10

13

Φάουλ

14

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Panthessaliko Stadium
  • Χωρητικότητα: 22700
Εντυπωσιάζει ο Βόλος

Εντυπωσιάζει ο Βόλος

Ο φορμαρισμένος Βόλος υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο Πανθεσσαλικό με στόχο την 4η σερί νίκη που θα τον διατηρήσει εντός πρώτης τετράδας. Από σπουδαίο βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ οι Βοιωτοί.

Πήρε απίθανη νίκη με 3-2 στην έδρα του Παναιτωλικού και μπαίνει στην αγωνιστική όντας 3ος στην βαθμολογία. Τα κατάφερε μάλιστα με μεγάλη ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 16’ ενώ είχε κινδυνεύσει με τρίτο στο 21’. Στη συνέχεια όμως ανέβασε σημαντικά την απόδοση του, ισοφάρισε άμεσα με δύο γκολ του Τσοκάνη (27’, 35’) και στο 44’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Παρόλα αυτά περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή και κινδύνευσε σε δύο φάσεις με το 3-2 αλλά εν τέλει βρήκε το γκολ της ανατροπής στο 78’ με τον νεαρό Κούτσια, έπειτα από τραγικό λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ.

«Ο Βόλος είναι μια ομάδα όπου σε κάθε γήπεδο παίζει με την ταυτότητά του. Είχαμε μια μικρή παρένθεση στο πρώτο 20λεπτο όπου μαγνητιστήκαμε από την τακτική του αντιπάλου. Αλλά πρέπει να μείνω στο σθένος, στην υπομονή και στην πίστη στο πλάνο για να ισοφαρίσουμε και στο δεύτερο μέρος με υπομονή να κερδίσουμε. Το ματς μας κάνει να χαμογελάμε και το μεταφέρουμε προς τον κόσμο και στη διοίκηση του Βόλου», δήλωσε ο τεχνικός του Μπράτσος.

Ήταν η 3η διαδοχική νίκη του και με ρεκόρ 4-2-1 ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην 3η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς. Εντυπωσιακό ξεκίνημα από τους Βολιώτες που δείχνουν εμφατικά ότι μπορούν να διεκδικήσουν θέση στα πλει-οφ.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα. Εξέτισε ο βασικός μπακ Άλχο (6/0) ενώ μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή ο νεοφερμένος εξτρέμ Νοκέρ που ήταν η μεταγραφική «βόμβα» της ομάδας το καλοκαίρι.Με γκολ στο 90+3’ πήρε σπουδαίο βαθμό (1-1) στο εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο μέρος και κινδύνευσε ελάχιστα από τον αντίπαλο του, όμως στην επανάληψη πέρασε δύσκολες στιγμές, γλιτώνοντας από δοκάρι, ενώ χρειάστηκε και απομάκρυνση στη γραμμή για να αποφύγει το γκολ. Εν τέλει «λύγισε» στο 73’ αλλά στα τελευταία λεπτά βγήκε μπροστά και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90+4’ με τρομερό σουτ του Μπελμόντ έξω από την περιοχή. Μάλιστα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη είχε διπλή καλή ευκαιρία για την ανατροπή μετά από χτύπημα φάουλ (είχε δοθεί αρχικά πέναλτι υπέρ του αλλά ανατράπηκε μέσω VAR).

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Βέλιτς έκανε λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα: «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι δίκαιο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε άτυχοι στο τέλος γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, με το πέναλτι που ήταν εκτός περιοχής τελικά και με την ευκαιρία την τελευταία φάση. Είναι σημαντικός βαθμός για την ψυχολογία μας για τη συνέχεια».

Δεύτερη ισοπαλία στα τρία τελευταία (0-2-1), παραμένει όμως χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην προτελευταία θέση με -1 από τον 12ο ΠΑΣ Γιάννινα. Διαθέτει ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων, ειδικά επιθετικά έχει μεγάλο ζήτημα (3 γκολ) και ελπίζει να του βγει οι μεταγραφές που προχώρησε στο φινάλε από την αγορά των ελεύθερων. Τον τονώνει ψυχολογικά ο βαθμός κόντρα στον ΠΑΟΚ και παρότι δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, βρίσκεται κοντά στους ανταγωνιστές του οι οποίοι χάνουν και αυτοί βαθμούς.

Σε συνέντευξη του στον «bwinΣπορ FM» ο Βέλιτς που έχει μόλις δύο παιχνίδια στον πάγκο των Βοιωτών, έκανε ασυνήθιστη δήλωση για τη δεδομένη χρονική στιγμή αναφέροντας πως είναι δύσκολο έργο να σωθεί η ομάδα ενώ σχολίασε στο τι θέλει να βελτιώσει: «Είναι δύσκολο έργο, πράγματι, να σωθεί ο Λεβαδειακός. Δεν έχει ξεκινήσει καλά, από την άποψη των αποτελεσμάτων, τουλάχιστον, όπως περίμεναν στην ομάδα, αλλά για αυτό κιόλας έγινε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο Λεβαδειακός είναι μια νεοφώτιστη ομάδα, με καλή βάση από τη Super League 2, έχει, ωστόσο, διαφορά η δεύτερη κατηγορία από την πρώτη. Έγιναν κάποιες μεταγραφές τελευταία στιγμή, με παίκτες, όμως, που αρκετό καιρό βρίσκονται εκτός προπονήσεων και αυτήν τη στιγμή δουλεύουν για την αποκατάστασή τους από τραυματισμούς ή σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Είναι, οπότε, ένα ερωτηματικό η μελλοντική τους προσφορά. Θέλουμε να δώσουμε καλύτερη ισορροπία, ξεκινώντας από την αμυντική λειτουργεία. Και είδαμε όταν ήρθαμε εδώ ότι υπήρχε πολύ μεγάλο πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία, και πάρα πολύ μεγάλο θέμα στα στημένα. Ωστόσο, βλέπω ότι υπάρχει στα δύο τελευταία παιχνίδια μεγάλη βελτίωση. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τόσο με Λαμία όσο και με ΠΑΟΚ δείξαμε έλλειψη υπομονής και συγκέντρωσης. Πρέπει να κάνουμε τονωτικές ενέσεις, να βελτιωθούμε σε αυτούς τους τομείς και να γίνουμε και ακόμα καλύτεροι με την μπάλα στα πόδια».

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός μέσος Μπελμόντ (7/1) αποκόμισε πρόβλημα και θα λείψει από το σημερινό, ωστόσο η ομάδα μετράει επιστροφές, με τον Βέλιτς να υπολογίζει ξανά στους εξτρέμ Λούα Λούα (5/0), Βρακά (6/0), τον μπακ Κωνσταντινίδη (5/0) και τον μέσο Χάμοντ (4/0). Συνεχίζουν εκτός οι μπακ Βήχος (5/0), Ντεντάκης (1/0), οι μεσοεπιθετικοί Συμελίδης (2/0), Ρεγκίς (2/0) και ο φορ Πέτρε.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Βόλος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετράει τρεις σερί νίκες και ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην 3η θέση. Υπερέχει σαφώς ποιοτικά του Λεβαδειακού, ο οποίος προέρχεται από σπουδαίο βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ και τονώθηκε ψυχολογικά αλλά με βάση τα όσα έχουν δείξει οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής, οι Βολιώτες είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Το θέμα είναι ότι ομάδες του μεγέθους του Βόλου δεν μας έχουν συνηθίσει σε μεγάλο σερί νικών. Προσωπικά θα το αποφύγω αλλά αν έπρεπε να έπαιζα κάτι αναγκαστικά, θα πήγαινα με την πιο ποιοτική ομάδα.

FACTS

  • Η ομάδα Λεβαδειακός δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Βόλος ΝΠΣ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βόλος ΝΠΣ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λεβαδειακός έχασε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Λεβαδειακός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Σούπερ Λιγκ
  6 Βόλος ΝΠΣ 26 39 11 6 9 31:38
  14 Λεβαδειακός 26 17 3 8 15 14:38
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο GEOGLIKOU, με το υψηλότερο yield +33.90% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1] έπαιξε: 1
  • » Ο stelar, με το υψηλότερο yield +4.20% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες