5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Βόλος ΝΠΣ - Ιωνικός

18/10/2022 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 650
4 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 718 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ιωνικός - Βόλος ΝΠΣ στις 16/1/2023

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 19' Koutsias Georgios
  2. 43' Koutsias Georgios

2ο Ημίχρονο 4 - 0

  1. 62' Metaxas Dimitris
  2. 79' Ozegovic Ognjen

      Προϊστορία

      16/1/2023 ΙωνικόςΒόλος ΝΠΣ 0 - 1
      18/10/2022 Βόλος ΝΠΣΙωνικός 4 - 0
      18/9/2022 Βόλος ΝΠΣΙωνικός 2 - 0
      17/7/2022 Βόλος ΝΠΣΙωνικός 2 - 1
      2/4/2022 ΙωνικόςΒόλος ΝΠΣ 2 - 2
      2/2/2022 Βόλος ΝΠΣΙωνικός 1 - 1
      1/11/2021 ΙωνικόςΒόλος ΝΠΣ 1 - 1

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      162 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα ο Ιωνικός

      Ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα ο Ιωνικός

      Ο Βόλος υποδέχεται τον Ιωνικό στο Πανθεσσαλικό για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν ιστορικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς.

      Τι ισχύει: 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Νοκ-άουτ αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

      Κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον Λεβαδειακό στο Πανθεσσαλικό και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, όντας μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας. Δεν ήταν καλός στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους και κινδύνευσε σε 2-3 περιπτώσεις από στατικές φάσεις. Ανέβηκε μόνο στο τελευταίο κομμάτι του ημιχρόνου σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία με τον Οζέγκοβιτς (38’) για να προηγηθεί. Τελικά βρέθηκε πίσω στο 49’ από απευθείας χτύπημα φάουλ αλλά έβγαλε αντίδραση και το γύρισε σ’ ένα πεντάλεπτο με Τσοκάνη (62’) και Ντέλετιτς (67’). Πιέστηκε προς το φινάλε και χρειάστηκε επέμβαση του Εσκοβάλ στη γραμμή για να κρατήσει το 2-1 ως το τέλος.

      Ο τεχνικός του Μπράτσος αποβλήθηκε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα για διαμαρτυρίες και ο βοηθός του Μπούσιας είπε μετά το παιχνίδι: «Πετύχαμε αυτό που θέλαμε, αυτό που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό που η ομάδα για 2ο σερί παιχνίδι δείξαμε χαρακτήρα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο. Για άλλο ένα ματς δείξαμε ότι ο Βόλος έχει ψυχή, ξέραμε τι θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι».

      Πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του, μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες και φιγουράρει μόνος στην 3η θέση με 17 βαθμούς (5-2-1) και στο -1 από την 2η ΑΕΚ. Ακολουθεί το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, μιας και οι Περιστεριώτες αποτελούν βασικό ανταγωνιστική στη μάχη των πλει-οφ.

      Δεν τον αφήνει αδιάφορο το Κύπελλο, η βαθμολογική του θέση και το γεγονός ότι είναι γηπεδούχος του επιτρέπει να χτυπήσει το ματς. Τις δύο τελευταίες σεζόν αποκλείστηκε από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη φάση των «16» και των «8» αντίστοιχα.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής για λόγους ροτέισον ο βασικός γκολκίπερ Κλέιμαν. Εκτός επίσης ο αναπληρωματικός μπακ Ταχάτος (2/0) και ο αναπληρωματικός μέσος Μπατόκιο (2/0). Λογικά θα δώσει ανάσες σε ορισμένους βασικούς ο Μπράτσος.Το πάλεψε στην έδρα του Άρη αλλά γνώρισε την ήττα με ανατροπή (2-1) και έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας. Πολύ καλός στο πρώτο μέρος, έκλεισε τους χώρους και απειλήθηκε μόνο σε μια φάση, ενώ βρήκε γκολ στη μοναδική στιγμή του με τον Μάντζη (43’) έπειτα από κόρνερ. Στην επανάληψη μπήκε πιεστικά και είχε δύο καλές στιγμές με Μάντζη και Άοσμαν για να κάνει το 2-0, όμως γκρέμισε ότι έχτισε στο τελευταίο μισάωρο, δεχόμενος την ανατροπή (62’, 73’).

      Στον τραυματισμό του Κάνιος στο 52’ απέδωσε τον λόγο της ήττας ο τεχνικός του Σπανός: «Αυτό που άλλαξε σαν εικόνα του ματς ήταν ο τραυματισμός του Κάνιας. Απο εκεί ξεκινάει και τελειώνει το παιχνίδι. Παίξαμε με 10 παίκτες στο δεύτερο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως. Η ομάδα είναι καλή και σοβαρή, αλλά δεν κερδίζεις πάντα».

      Ήταν η 6η ήττα του σε 8 παιχνίδια (0-2-6), παραμένει στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς και στο -3 από τον 12ο ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή σε παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού και ρίχνει εκεί όλο το βάρος. Σε δεύτερο ρόλο το Κύπελλο αφού στόχος του είναι η παραμονή και φαίνεται και από την αποστολή που ταξιδεύει στον Βόλο.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμών ο μέσος Κάνιας (6/0), ο κάπτεν/ αριστερός μπακ Βαλεριάνος (7/0) και ο στόπερ Τσιγκρίνσκι (5/0), όλοι βασικοί. Από εκεί και πέρα εκτός για λόγους ροτέισον έμειναν ο βασικός γκολκίπερ Χουτεσιώτης (8/0), ο βασικός μέσος Ρομαό (8/0) και ο ενίοτε βασικός δεξιός μπακ Σάκιτς (3/0).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Εκ διαμέτρου αντίθετο το μομέντουμ των δύο ομάδων. Ο Βόλος πραγματοποιεί ιστορικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ο Ιωνικός από την άλλη βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόνο δύο βαθμούς. Οι Νικαιώτες δεν έχουν πολυτέλεια να κυνηγήσουν το Κύπελλο και συγκεντρώνονται στο πρωτάθλημα όπου την Κυριακή έχουν το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ενδεικτικό ότι ο Σπανός άφησε εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς. Δυναμική, μομέντουμ και κίνητρο είναι από την πλευρά των γηπεδούχων.

      FACTS

      • Η ομάδα Ιωνικός έχασε στους τελευταίους 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Βόλος ΝΠΣ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ιωνικός έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.37 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Βόλος ΝΠΣ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο maestro, με το υψηλότερο yield +35.86% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Κύπελλο] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες