6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λε Πουί - Ρεν

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 5,308 3.6%
X
€ 10,559 7.1%
2
€ 133,319 89.4%
Over
€ 11,929 47.3%
Under
€ 13,305 52.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

181 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

6

8

Σουτ εκτός εστίας

5

50%

Κατοχή μπάλας

50%

1

Οφσάιντ

3

3

Αποκρούσεις

2

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

7

13

Φάουλ

15

19

Πλάγια Άουτ

22

18

Εκτελέσεις Φάουλ

11

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Geoffroy Guichard
  • Χωρητικότητα: 42000
  • Θεατές: 31414
Να αποφύγει την... μπανανόφλουδα η Ρεν

Να αποφύγει την... μπανανόφλουδα η Ρεν

Η Λε Πουί υποδέχεται τη Ρεν στο πλαίσιο των προημιτελικών του κυπέλλου Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο τη Λαβάλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας τη Σοσό.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι για τον γύρο των «16» του γαλλικού κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Όπως είναι λογικό πρόκειται για μία εντελώς άγνωστη ομάδα στο ευρύ κοινό η οποία έχει ήδη γράψει ιστορία με έξι προκρίσεις στο φετινό κύπελλο Γαλλίας. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι της χαμογέλασε και η κληρωτίδα, καθώς δεν τέθηκε αντιμέτωπη ούτε μία φορά με ομάδα της Λιγκ 1 έως τώρα και η Ρεν θα είναι η πρώτη αντίπαλό της από το κορυφαίο επίπεδο. Ωστόσο αυτό δεν μειώνει καθόλου το εντυπωσιακό της κατόρθωμα, έχοντας αφήσει κατά σειρά εκτός συνέχειας από τον περασμένο Νοέμβριο τις Ντεσινέ (3-0), Σεσάν (2-0), Σαμπονέ Μαρέν (3-0), Λυών Ντουσέρ (2-1), Δουνκέρκη 2-1 και Λαβάλ επίσης με 2-1. Μάλιστα τα δύο τελευταία «θύματά» της ήταν και οι μοναδικές ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία που βρέθηκαν στο δρόμο της, ανατρέποντας τα προγνωστικά κι αφήνοντας αμφότερες εκτός συνέχειας, με το παραμύθι της να συνεχίζεται.

Με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο η Λε Πουί κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού για παρθενική φορά στην ιστορία της κι ελπίζει ότι θα κάνει το πολύ μεγάλο «μπαμ» απέναντι στην πανίσχυρη Ρεν, αν και προφανώς οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Πάντως το συγκρότημα του Στεφάν Ντιέφ -ο οποίος βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της από το προηγούμενο καλοκαίρι- έχει αποδείξει ότι αρέσκεται να παίζει επιθετικά και τα πέντε από τα έξι φετινά ματς της στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Over.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και στη Σαμπιονά Νασιονάλ 2, δηλαδή στην τέταρτη κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας, μετά τον περσινό της υποβιβασμό. Στον πρώτο όμιλο στον οποίο συμμετέχει δίνει «μάχη» για να τερματίσει στην κορυφή και να επιστρέψει στη Σαμπιονά Νασιονάλ. Στο τελευταίο της παιχνίδι αντιμετώπισε την προτελευταία Ολίμπικ Αλέ εντός έδρας και τη νίκησε άνετα με 2-0, παραμένοντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Την προηγούμενη Κυριακή έπαιξε εκτός έδρας με την πανίσχυρη και πρωταθλήτρια Παρί Σεν ζερμέν στην τελευταία της υποχρέωση για το Λιγκ 1. Λίγο έλειψε να θριαμβεύσει αλλά τελικά παραχώρησε ισοπαλία 1-1, έχοντας προηγηθεί με τον Γκουιρί και δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις από πέναλτι του Γκονσάλο Ράμος. Είναι στην έβδομη θέση της κατάταξης και δυναμικά στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο,

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες είχε μεταβεί στην πόλη Σοσό ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την τοπική και ομώνυμη ομάδα η οποία είχε ήδη αφήσει εκτός συνέχειας δύο κλαμπ της Λιγκ 1. Ήταν υποψιασμένη και το απέδειξε διαλύοντάς την με 6-1, σ’ ένα παιχνίδι που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν αντέχει στην παραμικρή κριτική. Από το 24’ έως το 41’ σημείωσε τέσσερα γκολ για το 0-4 του ημιχρόνου. Ο Γκουιρί άνοιξε το σκορ κι ακολούθησε ένα τέρμα του Σαλάχ κι άλλα δύο από τον Καλιμουέντο. Είχε μετατρέψει προφανώς την επανάληψη σε τυπική διαδικασία και το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να διαχειριστεί μία άνετη κατάσταση για εκείνη. Ο Γκουιρί στο 47’ σημείωσε το 0-5, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής με πέναλτι του Βιτάρ στο 65’. Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε από τον Μπουριζό στο 81’, διαμορφώνοντας το τελικό 1-6.

Η Ρεν στους «32» είχε ήδη αποκλείσει τη Μαρσέιγ στα πέναλτι με 9-8, έπειτα από ισοπαλία 1-1 στο ενενηντάλεπτο και ξεκίνησε την προσπάθειά της για διάκριση νικώντας άνετα (0-2) εκτός έδρας την Γκινγκάμπ. Φυσικά και οι «μαυροκόκκινοι» θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου και στην κατάκτηση του τροπαίου, κάτι που άλλωστε έχουν πετύχει τρεις φορές στην ιστορία τους με πιο πρόσφατη το 2019, όταν και τότε στον πάγκο τους είχαν τον νυν κόουτς, Ζουλιέν Στεφάν. Τα δύο από τα τρία ματς τους στη διοργάνωση ήταν Under, ενώ δύο από τα τρία ήταν κι αμφίσκορα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε σε σχέση με το τελευταίο πρωταθλήματος ο νεοφερμένος μέσος Ματουσίβα (4/0). Θα λείψουν ξανά ο μπακ Ναζίντα (4/0) και ο μέσος Λε Φε (18/0). Συνεχίζει εκτός ο εξτρέμ Ρίντερ (9/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Έστω κι αν η Ρεν έχει κατορθώσει να επιστρέψει στη «μάχη» της εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω της Λιγκ 1, το κύπελλο ποτέ δεν την άφησε ασυγκίνητη και δεν θα μπορούσε να συμβεί στην παρούσα φάση κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που θεωρητικά έχει εύκολο έργο στα προημιτελικά απέναντι στην αδύναμη Λε Πουί. Η τελευταία δεν έχει να χάσει κάτι όμως δύσκολα θα αντισταθεί σθεναρά στους «μαυροκόκκινους». Περιμένουμε να σημειωθούν αρκετά τέρματα και τα 4-6 γκολ θα αποτελέσουν την επιλογή μας.

FACTS

  • Η ομάδα Ρεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.01 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λε Πουί νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Κύπελλο.
    Σημείο: 1 με απόδοση 12.50 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Λε Πουί, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κύπελλο).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λε Πουί νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Κύπελλο.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 11.00 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
29/2/2024
Λε Πουί
Ρεν
1 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Papbet με το υψηλότερο yield +0.46% έπαιξε: 4-6 Goals
  • » Ο MasterGuru, με το υψηλότερο yield +29.45% στο [ΓΑΛΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες