2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χιμπέρνιανς - Σάμροκ Ρόβερς

Προϊστορία

12/7/2022 ΧιμπέρνιανςΣάμροκ Ρόβερς 0 - 0
5/7/2022 Σάμροκ ΡόβερςΧιμπέρνιανς 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 15,660 8.4%
X
€ 46,272 24.8%
2
€ 124,531 66.8%
Over
€ 8,126 58.6%
Under
€ 5,729 41.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

72 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

2

9

Σουτ εκτός εστίας

1

60%

Κατοχή μπάλας

40%

1

Οφσάιντ

1

5

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

0

5

Αλλαγές

5

23

Φάουλ

6

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Hibernians Ground
  • Χωρητικότητα: 8000
  • Θεατές: 979
Με νέο προπονητή η Χιμπέρνιανς, μόνο με αυτοκτονία δεν περνάει η Σάμροκ

Με νέο προπονητή η Χιμπέρνιανς, μόνο με αυτοκτονία δεν περνάει η Σάμροκ

Η Χιμπέρνιανς που έχει νέο προπονητή τον Ιταλό Πισάνου, υποδέχεται την Σάμροκ Ρόβερς όντας με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα με 3-0 στο Δουβλίνο.

Τι ισχύει: Δεύτερο παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι.

* Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του Λουντογκόρετς - Σουτιέσκα, ενώ ο ηττημένος θα αγωνιστεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

* Συνθετικός χλοοτάπητας

Α' Ματς (Σάμροκ Ρόβερς – Χιμπέρνιανς 3-0): Ανώτερη στο πρώτο μέρος η Σάμροκ Ρόβερς, η οποία πέτυχε δύο γκολ με τους Φιν (25’) και Βατς (40’) θέτοντας ισχυρές βάσεις νίκης. Η Χιμπέρνιανς έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος και είχε δύο δοκάρια (52’, 62’) για να μειώσει και να επιστρέψει στο ματς, ενώ στο 70’ φωνάζει δικαιολογημένα για τη μη αποβολή του Γκάφνι. Ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 78’, ενώ οι Ιρλανδοί είχαν και χαμένο τετ-α-τετ για ένα τέταρτο τέρμα.

Υπέστη βαριά ήττα στο Δουβλίνο και ψάχνει θαύμα για να πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Καθόλου καλή στο πρώτο μέρος όπου βρέθηκε πίσω με 2-0, αντέδρασε στην επανάληψη και είχε δύο δοκάρια για να επιστρέψει στο ματς. Δεν τα κατάφερε, στο 70’ φώναξε δικαιολογημένα για αποβολή παίκτη των γηπεδούχων ο οποίος σκόραρε οχτώ λεπτά μετά για το τελικό 3-0.

Μία ημέρα μετά την ήττα στο Δουβλίνο, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της Στέφανο Σαντέρα, ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα Νέων της Λάτσιο. Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκονταν στον πάγκο της από το καλοκαίρι του 2018 και πέρσι οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, το πρώτο της μετά από μια πενταετία. Αντικαταστάτης του ο Ιταλός Αντρέα Πιζάνου. Ο 40χρονος προπονητής έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Μάλτα το 2015 και από τον επόμενο χρόνο ξεκίνησε την προπονητική πρώτα στην Μελίτα στην Β’ Μάλτας και έκτοτε ως βοηθός προπονητή στην Μπαλζάν. Από τον Φλεβάρη του 2020 βρίσκονταν στην Σλιέμα την οποία δεν κατάφερε να σώσει από τον υποβιβασμό στο φινάλε της περσινής σεζόν.

Εν όψει του σημερινού, ο Πιζάνου που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο σχολίασε: «Χρειαζόμαστε τη νίκη αλλά για εμένα το σημαντικό είναι οι παίκτες να τα δώσουν όλα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, να μην είμαστε παθητικοί και να επιχειρήσουμε να δημιουργήσουμε. Εάν είμαστε αρκετά καλοί για να οδηγήσουμε το παιχνίδι εκεί που το θέλουμε, θα έχουμε ελπίδα».

Σε αντίθεση με την αντίπαλο της, δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, αφού το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει στα τέλη Αυγούστου, ενώ δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι τρεις διεθνείς, οι αμυντικοί Απάπ, Άτζιους και ο μέσος Κρίστενσεν, εξέτισε ο έτερος μέσος Γκρέιτς.Κέρδισε με 3-0 την Χιμπέρνιανς στο Δουβλίνο και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, όντας πιο ποιοτική ομάδα αλλά και με φουλ αγωνιστικό ρυθμό, αν και δεν είχε τόσο εύκολο έργο όσο δείχνει το τελικό σκορ, μιας και γλίτωσε δις από το δοκάρι στο 2-0 ενώ στο 70’ θα έπρεπε να χάσει με κόκκινη τον σκόρερ του 3ου γκολ, Γκάφνι.

Ο μεγάλος της στόχος είναι να μπει στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που έχει καταφέρει μόνο τη σεζόν 2011-12 μπαίνοντας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Την περσινή σεζόν έφτασε ένα βήμα πριν τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα πλει-οφ από την Φλόρα Ταλλίν.

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού το ιρλανδικό πρωτάθλημα βρίσκεται αισίως στην 23η αγωνιστική. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες και φιγουράρει στην κορυφή και στο +10 από την 2η Ντάνταλκ με ένα ματς περισσότερο.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Μπράντλι έθεσε ως στόχο τη νίκη: «Είμαστε ευχαριστημένοι από το πρώτο ματς. Σε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τον αντίπαλο και είδαμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν επικίνδυνοι. Αυτό μας προειδεάζει και για το τι θα αντιμετωπίζουμε στη ρεβάνς. Επομένως πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να τους σεβαστούμε. Στόχος είναι να κερδίσουμε, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάτσεις πίσω για 90 λεπτά και να ελπίζεις σε αποτέλεσμα. Έχει πολύ ζέστη αλλά το γνωρίζουμε. Αυτή η ομάδα είναι έμπειρη σε μεγάλα παιχνίδια, ειδικά στην Ευρώπη και ελπίζουμε η εμπειρία μας να φανεί στη ρεβάνς».

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφουν ο μεσοεπιθετικός Μπιρν (18/1) και ο φορ/πρώτος σκόρερ Μπερκ (16/7). Στην αποστολή και ο μέσος Φαρούτζια (10/0) ο οποίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις αλλά σύμφωνα με τον Μπράντλεϊ χρειάζεται ακόμα κάποιες μέρες και δύσκολα θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σάμροκ Ρόβερς «καθάρισε» ουσιαστικά από το πρώτο ματς την πρόκριση και το 3-0 μοιάζει μη αναστρέψιμο για την Χιμπέρνιανς, η οποία υστερεί και ποιοτικά και σε αγωνιστική ετοιμότητα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχουν τρεις απουσίες βασικών, ενώ πορεύονται πλέον με νέο προπονητή τον άπειρο σε ευρωπαϊκό επίπεδο Πιζάνου, ο οποίος αντικατέστησε τον Σαντέρα μία μέρα μετά το φινάλε του πρώτου ματς. Όλα θα εξαρτηθούν από τους Ιρλανδούς και το πως θα προσεγγίσουν το ματς, αφού το σκορ του πρώτου αγώνα δεν τους υποχρεώνει να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά. Προσωπικά θα το αποφύγουμε στοιχηματικά, αν έπρεπε πάντως αναγκαστικά να επιλέγαμε κάτι θα πηγαίναμε με τους σαφώς πιο ποιοτικούς φιλοξενούμενους.

FACTS

  • Η ομάδα Σάμροκ Ρόβερς νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Χιμπέρνιανς, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο hellsangel, με το υψηλότερο yield +8.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο Ioannis13, με το υψηλότερο yield +0.08% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες