3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φορταλέζα - Σαπεκοένσε

30/6/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 337
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1037 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σαπεκοένσε - Φορταλέζα στις 17/10/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 4' Lima
  2. 20' Quintero Juan
  3. 35' Anselmo (πέναλτι)
  4. 41' Ravanelli
  5. 42' Conceicao Marcelo

2ο Ημίχρονο 3 - 2

  1. 50' David
  2. 54' Quintero Juan
  3. 62' Robson
  4. 65' Alves Felipe
  5. 72' Pikachu Yago
  6. 81' Perotti Pedro
  7. 83' Guedes

      Προϊστορία

      17/10/2021 ΣαπεκοένσεΦορταλέζα 1 - 2
      30/6/2021 ΦορταλέζαΣαπεκοένσε 3 - 2
      10/10/2019 ΦορταλέζαΣαπεκοένσε 2 - 0
      19/5/2019 ΣαπεκοένσεΦορταλέζα 1 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 558,756 82.5%
      X
      € 29,568 4.4%
      2
      € 89,195 13.2%
      Over
      € 24,689 30.0%
      Under
      € 57,632 70.0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      61 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Estadio Castelao (Ceara)
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 63903
      Αμφότερες σε μέτρια φόρμα

      Αμφότερες σε μέτρια φόρμα

      Η Φορταλέζα υποδέχεται τη Σαπεκοένσε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σέριε Α Βραζιλίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Γκρέμιο, ενώ οι φιλοξενούμενοι μοιράστηκαν τους βαθμούς στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

      Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την ανάγκασε να ταξιδέψει στο Πόρτο Αλέγκρε ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την Γκρέμιο η οποία προς το παρόν μοιάζει ανίσχυρη. Δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη και περιορίστηκε σε ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0). Δεν μπήκε καθόλου καλά στο ματς και είδε τους αντιπάλους της να φτάνουν κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Ισορρόπησε και είχε κι εκείνη τις δύο καλές στιγμές της μεταξύ του 30ου και του 40ου λεπτού. Στάθηκε τυχερή στο 43’ όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστία της. Η επανάληψη ήταν μία διαφορετική υπόθεση. Στο 51’ ο Ρόμπσον δεν μπόρεσε να σκοράρει σε σχεδόν κενή εστία σουτάροντας πάνω στο μοναδικό αμυντικό που τον χώριζε από το γκολ. Στο 59’ κέρδισε πέναλτι και την απευθείας αποβολή του Κάνεμαν, όμως ο Πικάτσου νικήθηκε από τον πορτιέρο Τσαπέκο και στην επαναφορά αστόχησε σε άδειο τέρμα. Είχε πολλούς χώρους αλλά τελικά λίγο έλειψε να δεχθεί εκείνη γκολ. Μετά από χρήση VAR καταλογίστηκε εις βάρος της πέναλτι στο 79’. Ο Φελίπε Άλβες όμως απέκρουσε εντυπωσιακά και διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα έχασε ακόμα μία ευκαιρία αλλά δεν άλλαξε κάτι.

      Με αυτόν τον τρόπο η Φορταλέζα έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες. Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει μετρήσει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, η οποία άλλωστε είναι και η μοναδική της μέχρι τώρα στη σεζόν. Έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς και φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας πέντε πόντους από την πρωτοπόρο Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο. Ομάδα που συνήθως παίζει «σφιχτά», δεν είναι τυχαίο ότι τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα τόνισε: «Νομίζω ότι κάναμε έναν πολύ καλό αγώνα με την Γκρέμιο. Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα να δημιουργεί τόσες ευκαιρίες εκτός έδρας και θα πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και στον αγώνα με τη Σαπεκοένσε που ξέρουμε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολος για εμάς. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε κινητικότητα και ψάχνουμε το γκολ. Είναι μία καλή βάση αλλά θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στη συνέχεια. Δεν παραπονιέμαι για το βαρύ πρόγραμμα. Ξέρω ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία. Ίσως θα πρέπει να κάνω ροτέισον».

      Αγωνιστικά Νέα: Απόντες ο αμυντικός Ζούσα (3/0) και ο μέσος Ισάκ (4/1). Ο πρώτος λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος εξαιτίας του Covid-19.



      ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

      Θα παίξει για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική μακριά από τη βάση της. Την περασμένη Κυριακή κλήθηκε να τα βάλει με την Ατλέτικο Παραναένσε εκτός έδρας κι απέσπασε ισοπαλία (2-2), σ’ ένα αποτέλεσμα που θεωρείται σπουδαίο, με δεδομένο ότι οι αντίπαλοί της πραγματοποιούν έως τώρα πορεία πρωταθλητισμού. Στην πρώτη της υποψία ευκαιρίας κατάφερε να προηγηθεί στο 27’. Ο Ιγκνάσιο κυνήγησε μία χαμένη φάση και πήρε την κεφαλιά ανοίγοντας το σκορ. Δεν χάρηκε για πολύ καθώς στο 37’ οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με διαγώνιο σουτ του Κέλβεν. Στην επανάληψη δέχτηκε έντονη πίεση. Αρχικά σώθηκε από το δοκάρι όμως στο 61’ ο Χελένο με ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Πλέον ήταν υποχρεωμένη να επιτεθεί και το έκανε ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Ο χρόνος κυλούσε και δεν τα κατάφερνε, όμως στο 94’ ο Ζουβάνιο με ωραία προσπάθεια τη «λύτρωσε» και της επέτρεψε να φύγει με ψηλά το κεφάλι από το χορτάρι.

      Η Σαπεκοένσε ακόμα δεν έχει καταφέρει να κάνει σεφτέ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό δεν χάνει εύκολα κι έχει αναδειχθεί ισόπαλη στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η συγκομιδή των 4 βαθμών τη φέρνει πάντως κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς βρίσκεται στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Βεβαίως υστερεί στην ισοβαθμία με τις Κουιαμπά και Σάο Πάουλο κι ακόμα δεν μπορεί να αισθάνεται σε καμία περίπτωση χαμένη. Τα πέντε από τα επτά ματς της ήταν αμφίσκορα.

      «Είχαμε ανάγκη από τύχη κι αυτή ευτυχώς ήταν μαζί μας στον προηγούμενο αγώνα. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και ήταν σημαντικό ότι τα καταφέραμε και δεν χάσαμε. Υπάρχει επιμονή και θέληση για να κάνουμε καλή πορεία. Έχουμε ανθεκτικότητα κι αυτό φάνηκε με την Ατλέτικο Παραναένσε. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να αλλάζω το σύστημα ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Δεν σκέφτομαι τις αλλαγές πριν το ματς αλλά τις αποφασίζω εκείνη τη στιγμή. Έχω μόνο ένα μήνα στην ομάδα και δουλεύουμε σκληρά, δεν κάνουμε θαύματα. Σκεφτόμαστε μόνο τη Φορταλέζα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ζαΐρ Βεντούρα.

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο επιθετικός Μπρούνο Σίλβα (5/0), ενώ ξανά διαθέσιμος είναι και ο φορ Φαμπίνιο (1/0) ο οποίος δεν έπαιξε στο προηγούμενο επειδή ανήκει στην Ατλέτικο Παραναένσε. Εκτός για διάφορους λόγους οι γκολκίπερ Κέιλερ (3/0), Τιέπο (0/0), οι αμυντικοί Ριμπέιρο (3/0), Καντού (5/0) και Μπουσανέλο (6/0) και οι μέσοι Ρόνεϊ (6/0), Λέιτε (6/0), Σάντος (7/0) και Γκόμες (4/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα, η Φορταλέζα δείχνει ότι πλέον σιγά-σιγά «προσγειώνεται» στις πραγματικές δυνατότητες που έχει ως ομάδα. Αυτές πάντως είναι σίγουρα μεγαλύτερες από εκείνης της Σαπεκοένσε την οποία θα αντιμετωπίσει εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι ακόμα δεν έχουν κάνει σεφτέ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και προκειμένου να πάρουν βαθμούς, θα πρέπει να παίζουν επιθετικά. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι έχουν δεχθεί τέρματα στα τελευταία τους παιχνίδια. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο κι αν έπρεπε να στηρίξουμε κάτι, αυτό θα ήταν το αμφίσκορο σε άκρως ελκυστική απόδοση.

      FACTS

      • Η ομάδα Φορταλέζα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.07 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Σαπεκοένσε δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 2.37 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Σαπεκοένσε έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Σέριε A.
        Σημείο: X με απόδοση 3.63 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Φορταλέζα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σέριε A).
        Σημείο: Under με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Σαπεκοένσε έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.99 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Σέριε A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Σέριε Α
        4 Φορταλέζα 38 58 17 7 14 44:45
        20 Σαπεκοένσε 38 15 1 12 25 27:67
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pantazo.71, με το υψηλότερο yield +13.94% στο [ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Σέριε A] έπαιξε: 1X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες