2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φλόρα Ταλίν - ΚΡ Ρεϊκιαβίκ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 3,312 47.5%
X
€ 1,792 25.7%
2
€ 1,866 26.8%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

71 ψήφοι:

Σε διαφορετικό μομέντουμ

Σε διαφορετικό μομέντουμ

Η πρωτοπόρος της Εσθονίας Φλόρα Ταλίν, υποδέχεται την ΚΡ Ρεϊκιαβικ από την Ισλανδία για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ

Προέρχεται από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου γνώρισε άσχημο εντός έδρας αποκλεισμό από την λιθουανική Σούντοβα στα πέναλτι (2-4, 1-1 κ.δ.). Έτσι συνεχίζει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου δεν έχει καταφέρει να περάσει τον 2ο προκριματικό γύρο.

Παίζει χωρίς αντίπαλο στην Εσθονία, αφού μετά από 20 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή με ρεκόρ 18-1-1 και με +13 από την 2η θέση. Μάλιστα μετράει 9 διαδοχικές νίκες με τελευταία την εκτός έδρας νίκη (4-1) επί της ουρανού Ταλίνα Κάλεβ χάρη σε ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της ομάδας, Γιούργκεν Χεν δήλωσε: «Δυστυχώς το πρωτάθλημα της Ισλανδίας δεν καλύπτεται αρκετά και δεν βρήκαμε πολλές πληροφορίες στο ίντερνετ. Επίσης εξαιτίας των καταστάσεων δεν μπορέσαμε να βρεθούμε εκεί για να τους δούμε, όπως συνήθως. Έχουμε κάποιες πληροφορίες και πιστεύω ότι είναι αρκετές για τους παίκτες. Το κλειδί για εμάς είναι η εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μας. Το να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με και χωρίς τη μπάλα είναι σημαντικό».

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο βασικός γκολκίπερ Ίγκονεν κι ο βασικός μπακ Λιλάντερ. Επιστρέφει και ο καλός αναπληρωματικός επιθετικός Λέπικ.

ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Έπεσε πάνω στην Σέλτικ στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ πριν περίπου ένα μήνα και γνώρισε βαριά ήττα με 6-0 στην Σκωτία. Έτσι συνεχίζει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου την τελευταία φορά που πέρασε από τον 2ο προκριματικό γύρο ήταν πριν 9 χρόνια. Πέρσι αποκλείστηκε από την Μόλντε χάρη στην ήττα με 7-1 στην Νορβηγία.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισλανδίας μετά από έξι χρόνια, στο φετινό όμως βρίσκεται μόλις στην 6η θέση και στο -11 από την κορυφή. Την Κυριακή γνώρισε εντός έδρας ήττα (1-2) από την Στιαρνάν, δεχόμενη δύο γκολ στο τρίλεπτο 86-89’. Ήταν η 3η ήττα στα 4 τελευταία, ενώ μετράει μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία (1-2-3).

Ο τεχνικός της, Ρούναρ Κρίστινσον δήλωσε εν όψει του σημερινού: «Η Φλόρα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει αρκετούς παίκτες στην Εθνική ομάδα της Εσθονίας, όλοι τους επαγγελματίες. Το επίπεδο είναι δύσκολο, επομένως έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας. Η Φλόρα είναι μια καλή, πειθαρχημένη και επιθετικοί ομάδα. Προφανώς πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, η Φλόρα σαφώς και θα έχει περισσότερο τη μπάλα από εμάς».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Φλόρα Ταλίν έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα στην Εσθονία και στρέφει πλέον το ενδιαφέρον στην Ευρώπη. Έχει σημαντικές επιστροφές στο σημερινό και υποδέχεται την ΚΡ Ρεϊκιαβικ από την Ισλανδία, η οποία πέρσι επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος της χώρας μετά από έξι χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετρώντας 3 ήττες στα 4 τελευταία. Θα πάμε με το μομέντουμ των γηπεδούχων. Στο 2.45 ο άσος.

FACTS

  • Η ομάδα Φλόρα Ταλίν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.39 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας ΚΡ Ρεϊκιαβίκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φλόρα Ταλίν νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.38 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/9/2020
Φλόρα Ταλίν
ΚΡ Ρεϊκιαβίκ
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ANDR-chania με το υψηλότερο yield +2.61% έπαιξε: 1
  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.35% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο ANDR-chania, με το υψηλότερο yield +25.52% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες