4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φαρένσε - Μορεϊρένσε

8/2/2021 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 496
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1190 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαρένσε - Μορεϊρένσε στις 24/2/2024

Προϊστορία

24/2/2024 ΦαρένσεΜορεϊρένσε 0 - 1
23/9/2023 ΜορεϊρένσεΦαρένσε 1 - 0
23/7/2023 ΜορεϊρένσεΦαρένσε 1 - 1
7/4/2023 ΦαρένσεΜορεϊρένσε 3 - 1
23/10/2022 ΜορεϊρένσεΦαρένσε 3 - 2
8/2/2021 ΦαρένσεΜορεϊρένσε 1 - 2
20/9/2020 ΜορεϊρένσεΦαρένσε 2 - 0
2/2/2014 ΦαρένσεΜορεϊρένσε 0 - 0
8/9/2013 ΜορεϊρένσεΦαρένσε 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 27,177 58.0%
X
€ 11,153 23.8%
2
€ 8,524 18.2%
Over
€ 3,674 24.0%
Under
€ 11,634 76.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

99 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Sao Luis
  • Χωρητικότητα: 15000
Πείθουν περισσότερο οι φιλοξενούμενοι αλλά...

Πείθουν περισσότερο οι φιλοξενούμενοι αλλά...

Η Φαρένσε υποδέχεται τη Μορεϊρένσε στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» τους με αντίπαλο τη Σάντα Κλάρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εκτός έδρας τη Φαμαλικάο.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΦΑΡΕΝΣΕ

Θα δώσει το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο γήπεδό της, καθώς την περασμένη Πέμπτη κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την πάντοτε επικίνδυνη Σάντα Κλάρα, με τον νέο προπονητή της Ζόρζε Κόστα να μην έχει συμπληρώσει καλά-καλά εικοσιτετράωρο στο νέο του κλαμπ. Πάλεψε γενναία κι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους νησιώτες, σ’ ένα αποτέλεσμα που της άφησε γλυκόπικρη γεύση. Αντίθετα με όσα συνηθίζουν, οι ομάδες μπήκαν φουριόζες στο γήπεδο και είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο δεκάλεπτο. Συνέχισε να πιέζει και σκόραρε στο 34’ όμως το γκολ ακυρώθηκε για χέρι. Έξι λεπτά αργότερα όμως ο Σκωτσέζος γκολ πέτυχε ένα μαγικό τέρμα με τακουνάκι. Πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου και πλέον έπρεπε να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Δεν τα κατάφερε με επιτυχία. Πιέστηκε έντονα, σώθηκε ξανά από το δοκάρι, όμως στο 63’ δέχτηκε το τέρμα της ισοφάρισης από τη λεύκη βούλα με σκόρερ τον Μάρτινς. Είχε δύο καλές φάσεις μέχρι το φινάλε αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο η Φαρένσε δεν υπέστη τρίτη διαδοχική ήττα. Χρησιμοποιεί ως «όπλο» τη φυσική της έδρας, αφού από τη στιγμή που επέστρεψε σε αυτήν έχει χάσει μόνο από την πρωταθλήτρια Πόρτο. Οι νεοφώτιστοι έχουν συγκεντρώσει 13 βαθμούς και παραμένουν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο μετά την άφιξη του νέου προπονητή υπάρχει αισιοδοξία ότι θα «σκαρφαλώσουν» ψηλότερα. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Under.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ζόρζε Κόστα επισήμανε: «Είδαμε ορισμένα πράγματα που θέλουμε στον πρώτο μας αγώνα και κάποια άλλα που δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τα επαναλάβουμε. Αν κερδίζαμε στο προηγούμενο παιχνίδι θα πιστωνόταν στους παίκτες και στον προκάτοχό μου. Δεν θα μιλήσω για το παρελθόν. Με εκπλήσσει η θέση που βρισκόμαστε στη βαθμολογία. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν, το πρώτο είναι η γνώμη των παικτών για τις ικανότητές τους. Έχουμε ποιότητα και θα πρέπει να βρούμε τα καλά αποτελέσματα για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα βρεθούμε σε άλλη θέση».

Αγωνιστικά Νέα: Θα απουσιάσει ξανά ο στόπερ Μάρτινς (6/1), ενώ δεν έχει αγωνιστεί ούτε μία φορά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος (0/0). Στα «πιτς» επίσης ο μέσος Μπιλέλ (8/1) και ο φορ Αλβαρίνιο (2/0).



ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» που ήταν και η τελευταία του πρώτου γύρου την ανάγκασε να ταξιδέψει στην έδρα της Φαμαλικάο, ομάδα που μόλις είχε προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. Θεωρήθηκε αουτσάιντερ αλλά κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να πανηγυρίσει ένα σημαντικό «διπλό» (0-2). Απείλησε πρώτη πολύ νωρίς όμως κινδύνευσε σοβαρά σε δύο περιπτώσεις να μείνει πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο. Πήρε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 24’ χάρη σε αυτογκόλ του Ριτσιέλι. Είχε το μομέντουμ με το μέρος της και βρήκε και δεύτερο γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους με ωραίο πλασέ του Γιαν μέσα από την περιοχή. Στην επανάληψη έπρεπε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα και το έκανε με επιτυχία. Παράλληλα δημιούργησε δύο ευκαιρίες στην κόντρα αλλά δεν τις αξιοποίησε. Λίγο πριν το φινάλε απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Ρόμπερτ κι έφτασε στο «τρίποντο» δίχως να ανησυχήσει πραγματικά σε καμία στιγμή.

Η Μορεϊρένσε επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες αφήνοντας πίσω της τους δύο προηγούμενους αγώνες στους οποίους δεν είχε καταφέρει να «χαμογελάσει», ενώ μοιάζει να αποκτά δυναμική και μακριά από το γήπεδό της. Η συγκομιδή των 21 βαθμών τη φέρνει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πήρε σημαντική «ανάσα», μια και πλέον έχει απομακρυνθεί αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη, ξεπερνώντας παράλληλα αρκετές ομάδες. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

«Αυτή η ομάδα δίνει κάθε μέρα μάχες και το απέδειξε με τη νίκη στο παιχνίδι με τη Φαμαλικάο. Έχουμε πολλούς έξυπνους παίκτες που είναι ικανοί να προσφέρουν στο γήπεδο όσα τους ζητηθούν. Πρέπει να έχουμε σταθερότητα για να είμαστε πιο σίγουροι στη συνέχεια. Οι βαθμοί που πήραμε ήταν εξαιρετικοί όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και δεν θα έχουμε καταφέρει κάτι αν δεν συνεχίσουμε εξίσου καλά» σχολίασε ο κόουτς του κλαμπ, Βάσκο Σεάμπρα.

Αγωνιστικά Νέα: Προσβλήθηκε ξανά από τον κορωνοϊό ο μέσος Φράνκο (13/0) που είχε ταλαιπωρηθεί και τον περασμένο Νοέμβριο και είναι σε καραντίνα. Θα απουσιάσουν εκ νέου οι αμυντικοί Αμαδόρ (4/0) και Σίλβα (5/0), ενώ δεν έχει παίξει ο μέσος Μανέ (0/0). Πάντοτε εκτός ο επίσης επιθετικός Πέδρο Νούνο (6/2).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Φαρένσε προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία και στο ντεμπούτο του Ζόρζε Κόστα στην άκρη του πάγκου της αναδείχτηκε ισόπαλη εντός έδρας με τη Σάντα Κλάρα. Στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο «σπίτι» της «καίγεται» για νίκη κόντρα στη Μορεϊρένσε η οποία πανηγύρισε σημαντικό «διπλό» επί της Φαμαλικάο κι όπως φαίνεται δεν θα μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή. Το κίνητρο των γηπεδούχων είναι μεγαλύτερο αλλά δεν πείθουν, η εικόνα των φιλοξενούμενων πιο πειστική, ωστόσο δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα στραφούμε στο Over σε ελκυστική απόδοση.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Φαρένσε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φαρένσε δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.63 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
PRIMEIRA LIGA
  8 Μορεϊρένσε 34 43 10 13 11 37:43
  17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +4.47% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες